FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

A trasat obiectivul! Emil Boc vrea ca U Cluj s-o pună la respect pe Dinamo: „Trebuie să facem asta la București!”

Emil Boc vrea ca Universitatea să se întoracă victorioasă de la București / Sursă foto: Facebook
Emil Boc vrea ca Universitatea să se întoracă victorioasă de la București / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 07:00 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 11:35

Emil Boc, primarul Clujului, nici nu concepe ca Universitatea să facă pași greșiți luni, în meciul pe care echipa lui Neluțu Sabău îl va disputa în compania lui Dinamo, pe „Arcul de Triumf”. Edilul a abordat un discurs optimist într-un interviu acordat presei locale.

În plină ascensiune, pe loc de play-off și calificată în „sferturile” Cupei României, U Cluj are următoarea oprire în Capitală, pe terenul penultimei clasate, Dinamo, într-o reeditare a „barajului” din 2022. Apropiat de echipă, primarul Clujului a setat obiectivul ardelenilor pentru meciul de luni seara.

Și „frații” de la U Cluj vin peste Dinamo! Campioana deplasărilor și reacția lui Neluțu Sabău: „Nu e ușor să fii criticat tot timpul”
DINAMO - U CLUJ
Și „frații” de la U Cluj vin peste Dinamo! Campioana deplasărilor și reacția lui Neluțu Sabău: „Nu e ușor să fii criticat tot timpul”

Emil Boc nu acceptă pași greșiți cu Dinamo: „Trebuie să venim cu puncte!”

Trebuie să venim cu puncte de la Dinamo! În meciul cu Rapid (n.r. - câștigat cu 3-2 de la 0-2) a fost o singură echipă pe teren din minutul 27. Asta arată că Universitatea Cluj poate juca de la egal la egal cu oricine. (...) Asta arată capacitatea echipei.

Avem mai mulți jucători buni pe același post și există competiție. Atunci când ai jucători buni și ai concurență, apare performanța. 

Nu știu cum au reușit Radu Constantea și Neluțu Sabău să construiască o echipă care să aibă și această atmosferă. Universitatea Cluj este o familie, dar există și o competiție atât de necesară. Echipa are un statut consolidat, venim cu puncte de la București!”, a afirmat edilul Clujului, potrivit zcj.ro

U Cluj, campioana deplasărilor! Palmares impresionant, n-a pierdut cu granzii României

U Cluj este în formă și va juca luni seară, de la ora 20:45, contra celor de la Dinamo, la București. „Șepcile roșii” sunt la un nivel superior față de adversarii de luni, trupa lui Sabău fiind campioana deplasărilor în Liga 1!

Clujenii au adunat 17 meciuri consecutive fără eșec în deplasările din prima ligă și Cupa României, 10 victorii și 7 remize!

Seria invincibilității în deplasare a început pe 5 aprilie 2023, cu succesul din „sferturile” Cupei, cu Hermannstadt. Totodată, formația lui Neluțu Sabău, fost campion cu Dinamo în acea echipă mare creată de Mircea Lucescu în Ștefan cel Mare, este neînvinsă în Capitală. A revenit de fiecare dată și cu FCSB (2-2), și cu Rapid (3-2), obținând o victorie magistrală în Giulești.

Trebuie să fim pregătiți foarte bine de acest joc, trecem printr-o perioadă foarte bună, echipa e în formă, se simte bine, are încredere, dar spun mereu că trebuie să o luăm de la capăt de fiecare dată. Am câștigat respectul și aprecierea suporterilor noștri, dar altceva nu am realizat nimic.

- Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău regretă pauza de opt ani și nu exclude să stea în viitor pe banca echipei naționale: „Orice este posibil”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo, reclamată de un fost jucător la Înalta Curte » Acuzații grave de corupție pe axa APCH - CS Dinamo - MAI - Dinamo 1948

FOTO „Cătălin Hîldan înseamnă Dinamo!” » Moment special după ce „buldogii” au luat titlul la rugby: familia „Unicului Căpitan” s-a reunit pe gazon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Miticuta
Miticuta  •  10 Decembrie 2023, 22:54

Apropo, câtă minte au ăștia din Cluj ,care tot votează o *** ? Apoi, el mergea cu toba la meciurile feminine de baschet, de unde acum fotbal masculin ? Pe când, niște arestări masive si dure pentru foștii PDL isti ? Cei mai incompetenti politicieni si cei mai mari infractori !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Miticuta
Miticuta  •  10 Decembrie 2023, 22:48

Domnul Boc sa nu faca infarct dupa acest meci !

creeperno534
creeperno534  •  10 Decembrie 2023, 22:31

La puscarie!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează