FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZAȚII

Emil Boc a răbufnit! Acuzații de blat în Superligă: „Cum să nu îţi aperi corect şansele?”

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2024 09:04 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 10:11

U Cluj a ratat dramatic calificarea în play-off-ul Superligii, iar Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, a avut o reacție virulentă, acuzând un „simulacru de apărare” la golul decisiv marcat de Sepsi cu Petrolul (2-1), meci care i-a scos pe ardeleni din primele 6.

Formația lui Ioan Ovidiu Sabău a fost eliminată din play-off într-un mod dramatic. Clujenii nu au putut trece de FC Voluntari (0-0), iar Sepsi a obținut victoria cu Petrolul cu un gol marcat în minutul 90+2. Iar modul în care s-a desfășurat totul l-a făcut pe Emil Boc să lanseze acuzații dure la adresa ploieștenilor.

Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit după ce U Cluj a ratat calificarea în play-off: „Aveam nevoie de altă atitudine”
VOLUNTARI - U CLUJ 0-0
Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit după ce U Cluj a ratat calificarea în play-off: „Aveam nevoie de altă atitudine”

Emil Boc, acuzații de blat la Petrolul – Sepsi

După finalul meciurilor, primarul din Cluj-Napoca a postat un mesaj dur pe Facebook, la care a atașat și un clip cu golul decisiv al covăsnenilor. Și i-a acuzat pe jucătorii lui Florin Pârvu de blat.

„Petrolul - ruşinea fotbalului românesc! Cum să nu îţi aperi corect şansele? Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi primit în meciul cu Sepsi? Oricine se uită la această fază poate observa cum invitaţi şi lăsaţi adversarul să vă dea gol!

Vă rog să vă uitaţi la jucătorul Țicu de la Petrolul care invită pe Sepsi să atace! Vă rog să va uitaţi la jucătorul Papp (in careu) de la Petrolul cum intră cu ambele picioare, ca să fie penalty, şi era penalty dacă nu era gol!

Cum va permiteţi să distrugeţi încrederea în sport, fair-play şi corectitudine? Vă bateti joc de un sport atât de minunat şi veţi rămâne o pată neagră în istoria fotbalului românesc! Resetati corectitudinea în fotbalul românesc pentru ca ne scufundam in promiscuitate!”, a fost mesajul postat de Boc.

Ulterior, Emil Boc a șters postarea de pe pagina lui de Facebook.

Emil Boc a răbufnit! Acuzații de blat în Superligă: „Cum să nu îţi aperi corect şansele?”
Captură cu mesajul postat de Emil Boc și șters ulterior

Alex Chipciu a dezvăluit strategia prin care U Cluj a ratat play-off-ul: „Asta a fost”

Imediat după meci, Alexandru Chipciu a fost surprins cu capul în pământ, în fața galeriei. Mijlocașul lui U Cluj a dezvăluit strategia falimentară de la meciul cu FC Voluntari.

„A fost nebunia asta pe final. Până în minutul 70 am simțit că presiunea a fost cam mare. Și eu mă simțeam încărcat. Asta ar fi cauza. Îi dăm înainte, nu avem ce face. Știam că Sepsi conduce la pază, am primit pe final informația că au egalat cei la Petrolul.

Ideea e că poți risca, poți primi gol și atunci pierzi tot. Strategia noastră asta a fost, să ținem de scor și să marcăm spre final. Am întâlnit un adversar care nu și-a dorit nimic, un sistem 5-4-1, toți au doi metri. N-am reușit să îi desfacem. Asta e, acum e tardiv. Dacă ne raportăm la bugete nu e un sezon ratat. Puteam fi în fața lui Sepsi, chiar dacă nu avem un buget mai mare. Obiectivul a fost locurile 7-9.

Toată lumea e dărâmată mental, dar dacă stai și dai vina pe ăla, pe o ratare... nu ai ce face. Lucrurile astea te întăresc!”, a spus Alexandru Chipciu la Prima Sport.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Galeria lui U Cluj își încurajează jucătorii după ratarea play-off-ului

Citește și:

Florin Pîrvu, după ce suporterii Petrolului i-au cerut demisia: „Trebuie să ne trezim”
PETROLUL - SEPSI 1-2
Florin Pîrvu, după ce suporterii Petrolului i-au cerut demisia: „Trebuie să ne trezim”
Dan Nistor, după ce U Cluj a ratat șansa de a juca în play-off: „E o supărare foarte mare, dezamăgire, nimeni nu a spus nimic în vestiar”
VOLUNTARI - U CLUJ 0-0
Dan Nistor, după ce U Cluj a ratat șansa de a juca în play-off: „E o supărare foarte mare, dezamăgire, nimeni nu a spus nimic în vestiar”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
Hund
Hund  •  10 Martie 2024, 21:33

Amice, incompetenți sunt peste tot. Locuiesc de peste 23 de ani în Germania și probabil vei rămâne surprins dacă îți spun ( din proprie experiență) cât de bătuți în cap sunt și aici unii bugetari. Cât despre cheltuielile cu salariile lor.... rămân la părerea că cei din clasa politică sunt distrugătorii bugetului. Dacă te uiți la ce bani sunt alocați pentru 600 de trântori, plus alte sute de trântori din senat cu toată șleahta de secretare, șoferi etc ,vei spune că salariile bugetarilor sunt ultima problemă în România))). PS - vezi pe Google ce sume sunt "alocate" pentru prostirea populației în campania electorală. Voi în România nu vedeți pădurea din cauza copacilor)). Vă prostesc ăștia cu televizorul.....))))

Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  10 Martie 2024, 20:37
Postat de Hund pe 10 Martie 2024, 11:38

Ce mentalitate de român frustrat ai )))) Dacă le mai taie odată salariile crezi că vei fi tu mai bogat?? Sau se va simți o schimbare în bine pentru "buzunarul"tău??

Trebuie sa recunosti ca unii functionari publici miros a lene pe salarii nesimtite. Nu ma intereseaza neaparat ce fac ei cu banii (preupun ca in proiectele țării), eu stiu sa imi planific cheltuielile si trag din greu sa am incasări. E o presiune pe care sistemul public nu o are, crede ca i se cuvine din ce in ce mai mult dar fără să justifice o activitate sau indicatori de performanță.

Hund
Hund  •  10 Martie 2024, 11:38
Postat de Chris.Dumitrescu pe 10 Martie 2024, 07:52

E in joc de glezne, fie pentru Bruxelles, fie vine la toamna din nou premier. Spaima bugetarilor si a pensionarilor.Poate le mai taie 25% din venituri

Ce mentalitate de român frustrat ai )))) Dacă le mai taie odată salariile crezi că vei fi tu mai bogat?? Sau se va simți o schimbare în bine pentru "buzunarul"tău??

Vezi toate comentariile (54)
Comentează