FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Emil Boc reacționează după plecarea lui Toni Petrea: „N-am să uit niciodată asta”

Emil Boc, primarul Clujului reacționează după plecarea lui Toni Petrea
Emil Boc, primarul Clujului reacționează după plecarea lui Toni Petrea

Articol de - Publicat vineri, 25 august 2023 14:43 / Actualizat vineri, 25 august 2023 15:35

După ce Universitatea Cluj i-a reziliat contractul lui Anton Petrea (48 de ani) și a staff-ului acestuia, primarul Emil Boc a reacționat.

Edilul orașului Cluj-Napoca a afirmat într-o emisiune a unui post local că regretă plecarea lui Toni Petrea și că-i rămâne recunoscător pentru succesul cu FCU Craiova.

Discurs înflăcărat în direct: „CSA Steaua n-are de ce să existe! E ceva ilogic” + ipoteză-șoc despre „militari”: „Am auzit o zvonistică”
CSA STEAUA
Discurs înflăcărat în direct: „CSA Steaua n-are de ce să existe! E ceva ilogic” + ipoteză-șoc despre „militari”: „Am auzit o zvonistică”

Emil Boc despre Toni Petrea: „A lăsat echipa pe un loc rezonabil”

„Vreau să-i mulțumesc lui Toni Petrea pentru ceea ce a făcut pentru Universitatea Cluj. A venit într-un moment greu al echipei, atunci când Ioan Ovidiu Sabău a decis să nu mai continue la acel moment și am înteles de ce. Toni Petrea a venit și a pus umărul. Nu o să uităm niciodată victoria extraordinară de la Craiova. Să nu uităm această victorie adusă de Toni Petrea.

De asemenea, și egalul de la Ploiești, și poziționarea într-un loc rezonabil al echipei în clasament. Mulțumesc Toni Petrea și succes în competițiile viitoare! Este un om de calitate, un om cu foarte mult bun simț și care are expertiză de specialitate. Eu cred că va avea în continuare viitor în fotbalul românesc”, a spus primarul Emil Boc la emisiunea Ziua Live.

Toni Petrea, umilit de Primăria Cluj-Napoca

Potrivit surselor GSP.ro, Toni Petrea a fost nevoit să le trimită raport consilierilor locali ai primăriei pentru a-și argumenta lipsa rezultatelor de la echipă. Situația l-a uimit și chiar l-a revoltat într-o primă fază pe antrenor, dar în cele din urmă s-a supus, fiind sfătuit inclusiv de apropiați că ar fi bine să nu refuze solicitarea, tocmai pentru a nu le da un motiv în plus celor din Primărie să grăbească demiterea sau amendarea lui.

Până la urmă, după derby-ul cu CFR, pe care U l-a și pierdut, scor 3-4, deși Petrea a susținut că din punctul lui de vedere nu se pune problema să renunțe, în cele din urmă s-a ajuns la varianta ca el să fie demis.

Citește și alte știri:

Și-a găsit echipă! A plecat de la FCSB în vară, iar acum e la un pas să semneze

Costel Orac se teme că Dinamo nu a depășit riscul falimentului: „Lucrurile pot scăpa de sub control în orice moment”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
X01Y
X01Y  •  27 August 2023, 12:53

Să nu uităm că d-l prim ministru Boc e politician, înainte de a fi suporter. Dar oricâte băi de mulțime face pe la diversele competiții sportive la care asistă, fie că e tenis, volei, handbal sau fotbal, cine nu l-ar cunoaște ar rămâne extrem de impresionat de patosul lui. Noi, ceilalți, care am dus-o foarte greu pe vremea lui, dar mai ales a blestematului lui șef, nu uităm prea ușor. Dar, timpul vindecă tot, așa că ne plac declarațiile pe care le dă și în care nu vb niciodată de rău pe cineva. Pentru asta, are respectul meu.

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  26 August 2023, 13:57
Postat de bogdanii pe 25 August 2023, 15:44

Vorbe goale de politician

Nimeni nu-l mai crede pe Boc. Dupa ce a sarit si s-a bucurat ca un ultras Uist la meciul dintre cele doua concitadine, mai nou in presa locala Boc aruncă cu sloganul Hai CFR!

Miticuta
Miticuta  •  26 August 2023, 08:38

Cât de prost trebuie să fii să votezi unul ca Boc !!!! Probabil ăia cu două viteze , foarte încet si înapoi. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează