FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - POLI IAȘI, 20:00

Eric, aproape de debutul la Viitorul! Ar putea fi în lotul echipei lui Hagi cu Poli Iași

Articol de - Publicat vineri, 15 februarie 2019 15:54

Întors în această iarnă la Viitorul, după un an petrecut în Qatar, Eric de Oliveira a ratat primele două partide oficiale din acest an din cauza unor probleme medicale, o întindere la gambă.

Mijlocașul brazilian în vârstă de 33 de ani a revenit la antrenamente în această săptămână și ar putea lua loc pe banca de rezerve la meciul cu Poli Iași, programat în această seară, de la ora 20.00, în etapa a 24-a a Ligii 1.

“Și-au revenit toți jucătorii care aveau probleme, se antrenează cu noi, dar nu sunt sută la sută, astfel că pe unii nu o să-i vedeți în lot”, a spus managerul tehnic al constănțenilor, Gică Hagi, referindu-se și la Alex Mățan, care nu a jucat în acest an din cauza unei accidentări.

“Bas trebuie să se adapteze”

Venit în pauza din iarnă de la Ado Den Haag, olandezul Bas Kuipers a dezamăgit în primele două etape. La debut, a comis un fault în propria suprafață de pedeapsă în meciul cu CSU Craiova, penalty-ul fiind ratat de Elvir Koljic, iar în runda precedentă a încasat un cartonaș roșu în prima repriză a duelului cu Astra Giurgiu, pentru un fault dur.

“Face parte din adaptarea lui. Vine dintr-un fotbal mai atletic, mai puternic, unde baza se pune pe duel, este totul mai agresiv și trebuie să se adapteze la fotbalul din România. La noi, se cade mai ușor, se dau mai ușor deciziile și trebuie să simtă acest lucru.

Asta este, s-a întâmplat. Cu Astra a greșit, cu Craiova eu zic că făcuse destul de bine până la schimbare. Oricărui jucător străin care vine trebuie să îi dăm timp să se adapteze la cerințele noastre”, a explicat Gică Hagi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează