FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 1-0

Eric face o promisiune după bijuteria de gol reușită cu CFR: "Vreau să fiu ținut minte de poporul român"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2017 22:47

Eric de Oliveira (31 de ani) a marcat unicul gol la partidei dintre Viitorul și CFR Cluj după o lovitură liberă de la 25 de metri direct în vinclul porții lui Arlauskis. Brazilianul promite că până se va lăsa de fotbal va mai reuși astfel de execuții.

"Cred că întreaga echipă merită felicitată. Am avut și puțin noroc la începutul meciului că n-am luat gol. Acum avem meci greu cu Dinamo. Trebuie să-i învingem pentru că avem nevoie de cele 3 puncte. Cred că ne face rău statutul de campioană pe care-l avem.

Până mă las trebuie să-mi mai iasă câteva goluri așa frumoase! N-am câștigat niciun trofeu, dar cine apreciază fotbalul mă apreciază. Vreau să mă țină minte poporul român cât mai mult", a declarat Eric la TV Telekom Sport.

"Azi cred că am avut neșansă. Trebuie să analizăm ce am făcut bine, ce am făcut rău. N-am fost deloc defensivi. Cu puțină șansă puteam să marcăm. Poate suntem într-o perioadă mai puțin fastă. Eric a avut o execuție senzațională" Ovidiu Hoban

CLASAMENT

clipboard01

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  21 Octombrie 2017, 23:26

Am o senzaţie de deja-vu, parcă a mai făcut declaraţia asta acum câteva meciuri, că vrea să fie ţinut minte de poporu' român, că vrea să-l depăşească pe Wesley la goluri marcate etc. WTF indeed.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează