FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO

Eroare de arbitraj la Mediaș » Dinamo a marcat cu Gaz Metan din ofsaid

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 21:45

Dinamo a egalat la 1 prin Diogo Salomao (29 de ani) în meciul de la Gaz Metan, însă reușita portughezului n-a fost în termeni regulamentari.

Faza a plecat de la pasa lui Sergiu Hanca în stânga la Popovici, fostul jucător al Botoșaniului se afla în poziție de ofsaid, însă arbitrul asistent Alexandru Cerei n-a văzut faza bine și a lăsat jocul să continue.

Popovici a centrat de pe partea stângă, mingea a ajuns la Salomao, care l-a executat pe Batista și a stabilit scorul pauzei, 1-1.

Brigada de arbitri

Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca)
Asistent 1: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca)
Asistent 2: Gero Sazbo (Cluj-Napoca)
Rezervă: Cătălin Popa (Pitești)
Observator LPF: Dan Potocianu (Reșița)
Observator CCA: Liviu Ciubotariu (Galați)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
mickey13
mickey13  •  07 August 2018, 21:04
Postat de Danut Ognean pe 07 August 2018, 11:32

iarasi incep slugile gsp-iste gigiste cu erorile de arbitraj pe care le vad numai ei!sa va fie rusine

Bah, dar prost te-a mai *** ***!!! Cand e vb de off-side clar ca lumina zilei, poti fie sa recunosti sportiv (nu e cazul majoritatii rinistilor), fie sa dai cu ***-n ciorba! Tu, dupa ce ai dat cu ***, ai mancat tot si ai mai cerut si supliment.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  07 August 2018, 11:32

iarasi incep slugile gsp-iste gigiste cu erorile de arbitraj pe care le vad numai ei!sa va fie rusine

156957794959669
Vili Georgescu  •  07 August 2018, 09:20
Postat de Mircea Hortensiu Tomuș pe 06 August 2018, 23:07

Comisia de disciplina a FRF trebuie sa ia imediat masuri impotriva arbitrilor din meciul Medias-Dinamo, care au arbitrat vizibil in favoarea formatiei lui N.Negoita. Ar trebui deschisa o ancheta serioasa asupra prestatie arbitrilor, care, ca si astazi, si in alte meciuri au incercat sa-i avantajeze pe dinamovisti, pana la ultimul fluier. Daca nu face acest lucru comisia de disciplina, vom avea un campionat cu valori scoase din palarie, care, atunci cand ne reprezinta in Europa ne vor face de rusine. Numai prin CORECTITUDINE vom putea avea un fotbal adevarat.

Buna dimineata Mircea Tomus. Unde ai fost anul trecut si campionatul dinainte si acum trei, patru ani cand toate statisticile scoteau Dinamo clar defavorizata de arbitri in comparatie cu alte echipe? Te-ai trezit acum dupa un meci? Nu te ingrijora, oamenii ca tine cu spirit civic se vor face auziti si Dinamo va fi pedepsita exemplar pentru anii de comunism. Echipa ta in schimb nu, ce mai conteaza acum liga a IV-a

Vezi toate comentariile (11)
Comentează