FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - PETROLUL

VIDEO „Eroare monumentală!” » Cea mai mare gafă văzută în play-out: greșeala copilărească a portarului i-a costat scump + explicația oferită la final

Căbuz privește neputincios balonul care se duce în plasă / Captură Orange Sport
Căbuz privește neputincios balonul care se duce în plasă / Captură Orange Sport

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 22:00 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 22:52

Petrolul a restabilit egalitatea în meciul din play-out cu Chindia Târgoviște după o uriașă eroare comisă de Cătălin Căbuz. Portarul dâmbovițenilor a scăpat în poartă un șut de la mare distanță, maniera în care mingea a intrat în plasă fiind nostimă. A fost momentul care a întors soarta partidei: „lupii galbeni” s-au impus în final cu 2-1!

Deja salvată de la retrogradare, Petrolul a porit cu șansa a doua în duelul contra Chindiei, formație obligată să ia trei puncte pentru a se îndepărta de zona periculoasă a clasamentului. Dâmbovițenii au deschis scorul repede, după cinci minute, însă neatenția goalkeeper-ului Căbuz avea să-i coste. 

Eroare monumentală în Chindia - Petrolul: gafă de neînțeles a lui Căbuz!

În minutul 50, nou-venitul Diomande, trimis pe teren după pauză la „găzari”, a prins un șut chinuit de la distanță. O execuție care, în mod normal, n-ar fi trebuit să-i pună probleme portarului advers s-a transformat într-unul dintre golurile haioase ale campionatului. Mingea a „mușcat” pământul în fața porții, apoi l-a izbit în obraz pe Căbuz și s-a dus în poartă.

„Eroare monumentală a lui Căbuz! Mingea sare din teren, iar Diomande înscrie la debut! Greșela lui Căbuz este enormă!”, a opinat Bogdan Cosmescu, comentatorul partidei de la Prima Sport.

Explicațiile lui Căbuz: „Dacă vă uitați pe reluări, se vede clar că a sărit destul de tare din gazon!”

La final, Cătălin Căbuz, cel care va face pasul către CFR Cluj în vară, a explicat faza respectivă, vorbind și despre situația complicată a Chindiei:

„Ne-am dorit un rezulat bun, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Dacă vă uitați pe reluări, se vede clar că a sărit destul de tare din gazon! Suntem foarte triști pentru ceea ce s-a întâmplat. Trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a o scoate la capăt. 

Suntem într-o situație dificilă, aveam nevoie mare de puncte. Sperăm că vom scoate maximum din meciurile rămase și ne vom salva la baraj. Când nu mai ai rezultate, ești supărat, nu mai ai cum să fii fericit. Suntem într-un moment prost, trebuie să mergem înainte”, a spus Căbuz. 

Chindia, în mare pericol

Petrolul a învins-o pe Chindia, scor 2-1, în etapa 7 a play-out-ului Ligii 1. Meciul a avut loc la Ploiești, în casa „lupilor”, dar cu târgoviștenii gazde pe hârtie. Petrolul este acum lider în play-out, cu 34 de puncte, 3 peste FCU Craiova, care nu a jucat încă în această etapă. Până la finalul rundei, Chindia poate fi depășită de oricare dintre UTA și FC Argeș, dacă una dintre acestea obține victoria în duelul direct!

Citește și alte știri de actualitate:

Acord în Liga 1! Clubul a bătut palma cu antrenorul dorit: „Avem o înțelegere. Are toată încrederea noastră”

Mihai Stoica, anunț de ultimă oră: „S-a terminat campionatul pentru Edjouma, e o pierdere mare”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (14)
vallym84
vallym84  •  08 Mai 2023, 11:15
Postat de portardelegenda pe 06 Mai 2023, 06:09

Pt autorul articolului . Pot spune doar atât ; urât din partea ta. Să masacrezi un portar cu un titlu pompos doar pentru trafic e neprofesionism total. Dacă însă e titlul releva chiar părerea ta e si mai grav . Am auzit ca astia de la LENSA au promotie la ochelari si e pâcat să o ratezi

pseudojurnalisti de tinichea

vallym84
vallym84  •  08 Mai 2023, 11:12

A avut si el 1 la pariuri si nu ii iesea...despre ce vorbim?:)))

banebruce
banebruce  •  07 Mai 2023, 17:11
Postat de cirus11 pe 05 Mai 2023, 22:13

In alte vremuri il dadeau afara din echipa pentru blat. Nu vad nicio explicatie pentru eroarea asta... cum sa ratezi mingea cu jumatate de metru fara sa fie deviata sau sarita din gazon? ***

cel mai grav este ca ,si cu gafa aia chindia putea castiga meciul,dar si mai grav este ca l-au pierdut,si un punct ii ajuta.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează