FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CHIAJNA 0-1

Eroul Chiajnei din ultima etapă e sincer, după ce echipa sa și-a asigurat locul în Liga 1: "Pandurii era cea mai slabă"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2017 23:49

Răzvan Grădinaru a marcat golul care a salvat Concordia Chiajna de la retrogradare, în victoria 1-0 cu Voluntari din ultima etapă a play-out-ului.

Fotbalistul ilfovenilor este de părere că declarațiile care indicau eventuale jocuri de culise înaintea ultimei etape au fost nefondate și că Pandurii a fost echipa cea mai slabă dintre cele angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării.

"E frumos, dar și urât, pentru că ne-am salvat abia pe final de la retrogradare. A fost presiune după declarațiile nefondate, care ne denigrează.

Îmi pare rău de domnul Stoican, dar fotbalul a fost corect. Pandurii e totuși cea mai slabă din cele trei care rămăseseră. L-am fericit și pe domnul primar, iar la anul sperăm să nu-i mai dăm emoții", a spus Grădinaru.

CLASAMENTUL FINAL AL PLAY-OUT-ULUI:

 Vezi și: Final incendiar în play-out » Chiajna se salvează, ACS Poli la baraj, Pandurii retrogradează! Vezi clasamentul final!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
1744723399184738
Valer Cretu  •  05 Iunie 2017, 14:13

Nu plang pentru Pandurii Tg.Jiu.Dar oricat de valoroase ar fi echipele de la periferia Bucurestiului,miros a coruptie.Este inadmisibil ca orase care au adus fotbalul in Romania(Oradea,Arad,Ploiesti,Braila,Timisoara),sa nu beneficieze de prezenta unei echipe in primul esalon.In schimb,satele de langa Bucuresti,au acces cand vor in Liga I. Iata avem 5 echipe din Bucuresti,in prima liga,adica 40% din numarul total.Cred ca se poate organiza ,,Conferinta de Bucuresti'' si restul neinsemnat al tarii...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Iunie 2017, 13:52

blat, dar nu conteaza. bine ca a fost pedepsita aroganta taranilor gorjeni, in frunte cu penalul condescu. de multi ani ii asteptam la cotitura. au primit ce meritau, adica locul unde s-au consacrat in Istorie : Divizia B !

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  05 Iunie 2017, 13:51

Adevărații eroi de....*** sunt preșul și fraierul unei primărite sleampata de...capitala si *** ..sătulă de...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează