FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 3-2

Eroul Gazului declară război celor de la FCSB: "Încă nu sunt în cea mai bună formă"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 23:12

Atacantul Carlos Fortes are un procentaj incredibil la Gaz Metan: 3 goluri din tot atâtea meciuri. Ultima reușită a venit în meciul câștigat cu Dinamo, scor 3-2. Vârful portughez se gândește deja la următoarea etapă cu FCSB și le transmite roș-albaștrilor că deși are un procentaj excelent nu e în cea mai bună formă.

"E foarte bine că am câștigat. Ne dorim la fiecare meci să câștigăm cele trei puncte. Nu ne e frică de nimeni. Avem strategia noastră și încercăm să câștigăm fiecare meci. Sunt foarte fericit aici, muncesc. Vorbim mult între noi. Bineînțeles că există zvonuri, se vorbește mult despre mine. Mă bucură asta, dar eu încerc să fac ce-i mai bun pentru Gaz Metan.

Am venit cu câteva kilograme în plus când am ajuns aici, dar muncesc foarte mult pentru a-mi reveni. De obicei încerc să joc dintr-o singură atingere, poate din două, știu că nu sunt în cea mai bună condiție. Azi cred că am jucat bine, dar știu că pot mai mult", a declarat Fortes la Look TV.

Darius Olaru, marcatorul unui gol și autorul unei pase decisive, a vorbit și el: "Ne bucurăm că am reușit un joc bun și că au venit mulți oameni la stadion. Mă bucur că am început sezonul bine. Încă nu mă gândesc să fac pasul la o echipă mare, ci să-mi fac treaba aici. Vreau să obținem maximum în acest sezon. A fost decizia mea să iau numărul 10. Sper să joc cât mai bine și să obținem tot mai multe echipe. Vrem să câștigăm și în partida următoare (n.r. cu FCSB) și cred că vom putea dacă vom juca la fel".

PROGRAMUL ETAPEI CU NUMĂRUL 3

U Craiova - FC Botoșani 2-2 (Citește cronica AICI)
Astra  - Sepsi 1-1 (Citește cronica AICI)
CFR Cluj - Concordia Chiajna 2-1 (Citește cronica AICI)
Hermannstadt - Dunărea Călărași 1-1 (Citește cronica AICI)
FCSB - Poli Iași 4-0 (Citește cronica AICI)
Luni
Viitorul - FC Voluntari 2-0 (Citește cronica AICI)
Gaz Metan - Dinamo București 3-2 (Citește cronica AICI)

clipboard01

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
100002473541087
Danut Ognean  •  07 August 2018, 11:28

vom vedea duminica sau cu fcsb-ul se va da lovit !pariati doi solist!castiga fcsb-ul ca de obicei gazarii vor fi din nou mielusei in fata lor

magic4ever
magic4ever  •  07 August 2018, 09:45
Postat de spinoza pe 07 August 2018, 05:09

Nu te lauda! Nu-i cazul. E doar etapa 3-a! Tragem linie la sfârșit... Etapa viitoare va fi greu pentru Medias!

zmeilor ati uitat ca ati pierdut cu Astra ??? O sa fie greu pentru FCSB nu pentru Gaz Metan!

1776365605757168
Popescu Alexandru  •  07 August 2018, 08:25

Un jucator care ar fi excelent in atacul Stelei, Jiji ar trebui sa-l ia de acum pana nu ii creste cota!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează