FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Eșecul Astrei din primul amical l-a pus pe gânduri pe Edi Iordănescu » Apel către conducere

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iunie 2017 19:36

 Astra Giurgiu a pierdut primul amical al verii din stagiul de pregătire din Slovenia, scor 2-4 în fața celor de la FKTrepca 89, campioana Kosovo.

Edward Iordănescu e nemulțumit de lotul pe care îl are în acest moment la dispoziție și cere întăriri. 

”Din păcate, lucrurile nu au decurs așa cum trebuie și nu mă refer doar la rezultat. De obicei, încerci să transmiți către echipă această mentalitate de a nu pierde jocurile, dar încă suferim în ceea ce înseamnă varianta finală a lotului.

Suntem 15-16-17 jucători în cantonament, din care sunt 6-7 jucători cu care v-ați obișnuit anul trecut în primul 11 sau în lotul de 18. Restul sunt copii din Liga 2, Liga 3, de la echipa a doua a clubului, copii care au potențial, dar care au nevoie de timp și au etape de parcurs.

Ne-a pus în dificultate acest test. Speram să ne completăm mai repede cantitativ și calitativ și să abordăm altfel jocul. Nu am putut să împărțim echipa în două, a trebuit să-i ținem pe unii jucători 90 de minute. În repriza a doua am introdus copiii pe care încercăm să-i integrăm. A fost un joc util, dar important e ceea ce urmează”, a declarat Edi Iordănescu la TV Digi Sport.

Citește și: Înfrângere rușinoasă pentru Astra în primul amical al verii!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează