FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Euforie la Constanța după succesul Viitorului cu FCSB! Fanii vor să umple arena la toate meciurile din play-off

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2019 20:30

Succesul de pe Arena Națională cu FCSB, scor 0-1, s-a făcut simțit rapid printre fanii Viitorului, care promit să umple tribunele cochetei arene de la Academia Hagi la duelul de sâmbătă cu CFR Cluj.

Peste 500 de abonamente s-au vândut în ultimele zile, adăugându-se la cele 1.200 achiziționate de spectatori la începutul acestui sezon.

Interesul este cu atât mai mare cu cât conducerea clubului a stabilit prețuri promoționale la abonamentele pentru cele cinci jocuri din play-off, la care se adaugă partida cu CSU Craiova din semifinalele Cupei României: 150 lei - Tribuna I, 125 lei - Tribuna a II-a, 50 lei - Peluza I și Peluza a II-a.

„Fanii au fost extraordinari și la meciul cu FC Botoșani și în deplasarea de pe Național Arena. Îi așteptăm să umple stadionul și să ne susțină până la ultimul fluier și la jocul cu CFR”, au spus jucătorii constănțeni.

Ultimele 300 de abonamente la prețuri promoționale pot fi achiziționate până vineri seara, atât online, pe www.eventim.ro, cât și în magazinele partenere, Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărtureşti şi Humanitas.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează