FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - ACS POLI TIMIȘOARA 1-0

Eugen Neagoe, fericit după victoria cu ACS Poli: "Asta mă mulțumește cel mai mult"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 20:00

Eugen Neagoe, tehnicianul celor de la CSM Poli Iași, a vorbit despre victoria obținută de echipa sa împotriva lui ACS Poli Timișoara, scor 1-0, în etapa a treia din play-out. 

"Din punctul meu de vedere, n-a fost nicun complex în fața timișorenilor. Consider că am pierdut total nemeritat partida de acum o lună din campionat.

Prima repriză a fost echilibrată, închisă, știam că timișorenii nu vor ieși la joc.

În repriza a doua, ajutați fiind și de reușita rapidă a lui Bole, am avut spații mai mari și ne-am creat ocazii mai mari.

Am obținut toate cele trei puncte și asta ne mulțumeste cel mai mult", a spus Eugen Neagoe, la TV Digi Sport.

Am avut mai multe ocazii și cred că am meritat toate cele trei puncte. Avem viață mai liniștită, dar nu s-a terminat campionatul încă, mai sunt destul etape.

Știam că echipa adversă vine după un meci greu în Cupă cu CFR, unde au jucat mult timp cu un om în minus. Am reușit să câștigăm și mă bucur foarte mult.

Am prins încredere și vom juca altfel în următoarele partide. Ne vom lupta până în ultima etapă și sper să câștigăm cât mai mult. Branko Grahovac

CSM Poli Iași a învins-o pe ACS Poli, scor 1-0, și se îndepărtează de zona periculpasă a clasamentului (AICI ai detalii despre partidă)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  01 Aprilie 2017, 21:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează