FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Eugen Neagoe ia primele măsuri după finalul sezonului la Sepsi: "Vor fi jucători care vor pleca"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2018 23:01

Eugen Neagoe a vorbit după remiza cu Dinamo din "Ștefan cel Mare", 0-0 (Detalii AICI), și a anunțat ce planuri are pentru sezonul următor din Liga 1. Antrenorul covăsnenilor spune că vor fi schimbări la Sepsi, pentru ca în sezonul viitor să atace play-off-ul. 

"Am fost surpriza plăcută din play-out, n-am pierdut cu Dinamo. Am arătat un fotbal bun, meritam să rămânem în Liga 1. Îmi felicit băieții!

Sezonul viitor îmi doresc mai mult, zilele viitoare voi avea o discuție cu patronul. Probabil că vor fi jucători care vor pleca, le vom mulțumi, dar asta e, noi vrem să trecem la nivelul următor.

Sfântu Gheorghe merită să aibă echipă în prima ligă, vin 4-5 mii de oameni la fiecare meci. Avem o atmosferă frumosă, cum rar vezi pe stadioanele din România acum", a zis Eugen Neagoe la TV Telekom Sport. 

CLASAMENT PLAY-OUT

 ETAPA 14 DIN PLAY-OUT:

Azi

Dinamo - Sepsi 0-0

Sâmbătă
18:30 Botoșani - Gaz Metan
21:30 Juventus - Voluntari
21:30 Chiajna - ACS Poli

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează