FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CSM POLI IAȘI 0-0

Eugen Neagoe le-a pregătit o surpriză jucătorilor după al 7-lea meci consecutiv fără înfrângere: "Merită din plin"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 aprilie 2017 19:39

Antrenorul celor de la CSM Poli Iași, Eugen Neagoe, își felicită fotbaliștii pentru jocul făcut în partida terminată la egalitate cu FC Voluntari, scor 0-0. 

"Nu cred că Voluntari a avut vreo șansă. Nu ne-au pus în pericol. Puteam câștiga, dar am ratat ocazii mari. Până la urmă e un rezultat bun pentru noi. E bine că am rămas neînvinși în aceste 7 etape.

Jucătorii au dat dovadă de mare caracter. Le dau o zi liberă jucătorilor, merită după acest parcurs. Să meargă și ei acasă la familii.

E bine că s-a rezolvat o mică parte din probleme. Mi-aș dori să fie alături de noi în continuare. Acești băieți merită toată atenția oficialităților, dar și a fanilor", a zis Eugen Neagoe la LookTV. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gabineg
gabineg  •  17 Aprilie 2017, 20:55

"Îi dedicăm victoria și domnului primar. " Care victorie? Ca le-au virat in sfarsit niste restante in cont?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close