FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCU CRAIOVA 0-0

Eugen Trică s-a lăudat pe el și și-a făcut praf jucătorii: „Dacă își doresc să meargă la Liga 2, să meargă!”

Eugen Trică (47 de ani), antrenorul de la FCU Craiova
Eugen Trică (47 de ani), antrenorul de la FCU Craiova

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 20:33 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 20:59

Antrenorul lui FCU Craiova, Eugen Trică, a fost extrem de critic cu jucătorii săi, la finalul meciului cu FC Voluntari (0-0), dar n-a uitat să se apere pe el, punând vina rezultatului exclusiv în cârca elevilor.

FCU Craiova n-a reușit decât o remiză albă la Voluntari, 0-0, deși a avut superioritate numerică din minutul 24, când arbitrul Horațiu Feșnic l-a eliminat pe Ricardinho.

Greșeală incredibilă în FC Botoșani - Dinamo » Cum s-au făcut de râs Velkovski și Moura
BOTOȘANI - DINAMO
Greșeală incredibilă în FC Botoșani - Dinamo » Cum s-au făcut de râs Velkovski și Moura

Eugen Trică: „Dacă ei nu respectă ce le spun e grav”

La final, extrem de dezamăgit, Eugen Trică n-a avut milă de jucătorii săi. „Explicațiile sunt simple. Am început meciul foarte bine, am dominat adversarul, am recuperat foarte repede mingea.

Astăzi am dat cu piciorul unei șanse extraordinare. Echipa adversă a jucat în inferioritate numerică, vine pauza, vorbesc cu ei că trebuie să scoatem mingea la margine. Au făcut asta vreo 10 minute, apoi au luat-o cu mingea în zona centrală.

Mai departe vine inteligența jucătorului. Eu dacă le spun ceva la pauză și ei nu respectă înseamnă că e foarte grav. Ne merităm soarta, eu am avut o discuție și i-am întrebat dacă sunt conștienți de ocazia ratată, practic s-a jucat rămânerea în prima ligă. Dacă își doresc să meargă la Liga 2, să meargă la Liga 2”, a comentat antrenorul juveților. 

Ultrașii lui FCU Craiova: „Până la final!”

Imediat după fluierul final, fotbaliștii celor de la FCU Craiova s-au dus în dreptul sectorului în care era galeria oaspete. Lesne de înțeles, ultrașii și-au exprimat nemulțumirile.

Totuși, interacțiunea dintre suporteri și echipă s-a încheiat cu aplauze și scandări de încurajare pentru echipa din Bănie: „Până la final!".

Radu Negru: „Cum e posibil? Suntem vai morții noștri!”

După ce grupul de jucători ai Craiovei a plecat, doi alb-albaștri, Radu Negru și Dragoș Albu, au venit în fața galeriei. Fundașul dreapta a fost autorul unei răbufniri neverosimile, criticând indirect strategia antrenorului Eugen Trică:

„Am jucat cu un om în plus, dar ne-am apărat în 4. Cum e posibil? Suntem vai morții noștri! Nu suntem în stare să dăm măcar un gol. Vrem să dăm gol și ne apărăm cu 4 oameni, suntem niște fricoși!”. Apoi, în timp ce se îndepărta de contingentul de suporteri, Negru și-a continuat tirada în dialogul cu Albu.

VIDEO. FC Voluntari - FCU Craiova » Eugen Trică: „Sunt extrem de dezamăgit!”

Mai puteți citi:

Verdictul specialistului la cea mai controversată fază din Voluntari - FCU Craiova: „Nu se întrunesc toate elementele”

Scene teribile la Botoșani! Abdallah și-a făcut KO adversarul și a fost eliminat direct! Benzar, transportat de urgență la spital

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
o_bic
o_bic  •  24 Aprilie 2024, 13:16

Nea Eogen,esti slab antrenor

dandana
dandana  •  24 Aprilie 2024, 09:31

Dumnezeu nu doarme și ii va face pe ăștia sa piardă tot în fotbal. Ai înșelat mulți oameni, ai distrus un brand precum Universitatea Craiova și acuma te bați cu pumni în piept că Universitatea este a ta. Nu îți ceri scuze la cei pe care i-ai făcut sa sufere când ai desființat Craiova, dar ai tupeu să vorbești numai prosti la tv și sa te dai mare. Este voia lui Dumnezeu, poate Dumnezeu vrea ca fani sa se unească odată și să fie fericiți. Milioane de oameni i-ai făcut nefericiți, noi aceia îți dorim sa fi la fel. După mine poate sa ajungă și în liga a 5-a și apoi sa dispară, orașul Craiova ar fi mai fericit fără aceasta echipă sau acest personaj. Doamne ajută să ajungă în liga a 5-a!

dandana
dandana  •  24 Aprilie 2024, 09:24
Postat de hopsiasa pe 24 Aprilie 2024, 07:49

Trica zici ca e Suca a lui nea Marin:))

Dacă ți ști cine este Sică nu înseamnă că știe toată lumea. Omule sa ști ca mai sunt și oameni mai tinerei pe aici, nu peste 60 de ani să știe asta. Măcar explică ca este un personaj fictiv din repertoriul lui Nea Marin care a murit ahă lume ca l-am și uitat mulți din noi. Iar alți nu au văzut în viata lor un minut cu el ca azi se vede Floricica Dansatoarea pe tiktok

Vezi toate comentariile (5)
Comentează