FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV 2 granzi din Europa de Est îl urmăresc pe Andrei Ivan » Cine sunt și care sunt condițiile acestora

Articol de - Publicat duminica, 18 iunie 2017 13:53

Andrei Ivan este dorit în Rusia. Sursele Gazetei din Europa de Est dezvăluie și numele celor două echipe: Lokomotiv Moscova și ȚSKA Moscova!

Ambele cluburi îl urmăresc pe Ivan încă de sezonul trecut, iar reprezentanții lor au văzut inclusiv partida cu Chile.

"Chiar dacă a avut acea ratare uriașă, Ivan a lăsat o impresie bună. Oamenii din staff-uri văzuseră partida sudamericanilor cu Rusia și au avut termeni bine definiți de comparație.

În plus, cel puțin în cazul lui Lokomotiv, aceștia caută un atacant rapid".

CRIZĂ DE ATACANȚI!

Cele două formații au probleme în avanposturi. În special ȚSKA, fosta câștigătoare a Cupei UEFA neavând un potențial titular în atac.

ȚSKA Moscova: Olanare (23 ani, vârf masiv, doar 2 goluri în 14 meciuri), Cialov (19 ani, junior), Jamaletdinov (20 ani, doar 4 partide la seniori), Bazeliuk (24 ani, revenit după ce a fost împrumutat în ultimele 3 sezoane)

Lokomotiv: Portniaghin (28 ani, vârf masiv, doar 4 partide în ultimul sezon), Henty (24 ani, revenit după un împrumut în Emirate, la Baniyas), Galagian (junior, 19 ani, 4 partide la seniori)

CE CONDIȚII PUN DORITOARELE

Potențialele oferte ar avea un numitor comun: niciuna dintre echipe nu îl dorește definitiv pe Ivan, ci doar împrumut, cu opțiune de cumpărare.

"Principala grijă o reprezintă integrarea. Din câte s-au interesat oficialii lui ȚSKA și Lokomotiv, băiatul nu vorbește foarte bine limba engleză, așa că au anumite rezerve.

În plus, ambele vor juca în cupele europene (ȚSKA în preliminariile UEFA Champions League, Lokomotiv direct în grupele Europa League, fiind câștigătoarea cupei interne), așa că, pe lângă Ivan, care nu are experiență europeană, ar urma să aducă și un atacant pe o sumă importantă", afirmă sursele Gazetei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
mannecken
mannecken  •  18 Iunie 2017, 17:51

De ani de zile nu pleaca la o echipa mare din Europa. Vrea sa-i umileasca :)  

invinctus
invinctus  •  18 Iunie 2017, 17:53

Nu trebuie sa plece la astia niciodata are valoare prea mare pentru rusii astia sa mai stea 1 an !!!! Multa sanatate atat ii trebuieca , ca fotbalist e cam cel mai bun din campionat !!!!

observator_federal
observator_federal  •  18 Iunie 2017, 17:36

Ivan, la cei 20 de ani cati are, este deja un fotbalist foarte bun. Are o viteza in plus, face ambele faze ale jocului, rezista si la jocul agresiv al adversarului, combina excelent... Deconectarea in momente cheie ale jocului care il face sa rateze acum, se poate transforma, poate chiar foarte curand, intr-un atu caracteristic marilor jucatori: detasarea si nonsalanta in executii. Rautate in joc si tupeu a inceput sa aiba - nu mai este copilul timid si naiv in interviuri... Concluzionand, Ivan are toate datele necesare sa devina un superfotbalist. Doar chibitii se mai indoiesc de asta; specialistii din fotbal (inclusiv cei ce ii sunt ostili) nu se mai indoiesc de calitatile lui speciale.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează