FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU GICĂ POPESCU

EXCLUSIV 5 pariuri ale lui Gică Popescu la reluarea Ligii 1: „Ce vrei mai mult? E wow! Va fi anul lui”

Gică Popescu +1   FOTO
Gică Popescu

Articol de - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 10:33

Gică Popescu o include și pe CS U Craiova în cărțile la titlu în actualul sezon. Fostul mare internațional desființează ipoteza că stelistul Dennis Man ar putea fi cotat în acest moment la 30 de milioane de euro, așa cum se laudă patronul FCSB, și mizează pe Ianis Hagi în 2019. 

Iată 5 idei ale "Baciului" pentru fotbalul românesc în 2019:

  1. "Steaua și CFR Cluj sunt favorite la titlu, și Craiova intră în cărțile campionatului. Dar n-aș mai da verdicte! După ce surpriză a făcut Viitorul acum doi ani, poate și echipa lui Hagi să fie acolo, sus, la bătaie. Sunt echipele care au bani și-și pot permite să transfere jucători, atât timp cât ai buget, îți permiți să speri la lauri"

  2. "Dinamo nu știu ce buget are, ce speranțe la play-off mai are, dar eu zic că sezonul acesta e aproape terminat. E greu de realizat spre imposibil. O echipă care a schimbat cel puțin jumătate de lot și are doar trei săptămâni să pregătească asaltul decisiv, are șanse de domeniul minunilor. Oricât de magică ar fi bagheta lui Mircea Rednic, să formezi o echipă foarte competitivă în doar trei săptămâni mi se pare foarte, foarte greu"

  3. "Denis Drăguș și Ianis Hagi sunt deja la veterani acum. Viitorul joacă cel mai spectaculos fotbal din Liga 1, dar are nevoie de mai multă experiență"

    ianis hagi viitorul fcsb

  4. "Pare că 2019 va fi anul lui Ianis Hagi. A făcut un salt uriaș, e cel mai bun fotbalist Under 21 al României. Din rezervă la Fiorentina a ajuns să califice naționala de tineret la Euro, a debutat și la prima reprezentativă, e cel mai bun al celei mai spectaculoase echipe din țară. Ce vrei mai mult? E wow!"

  5. "Dacă avem fotbalist în Liga 1 de 30 de milioane de euro? Păi, cine e cotat la această sumă? Dennis Man? Păi și Gică Hagi, care e patron de club, poate spune că Ianis valorează 60 sau 100 de milioane de euro! Asta înseamnă că asta e valoarea lui? Nu-l doare gura să spună diverse sume. Valoarea unui jucător e aceea plătită de cumpărător, punct"

    dennis man fcsb

Cine va lua titlul în Liga 1 în sezonul 2018-2019?

CFR Cluj
FCSB
CS U Craiova
Viitorul
Alta

Citește și:

EXCLUSIV Gică Popescu îi face portretul lui Adrian Stoian, jucător lansat la propria academie: „Nu tatuajele și țigările joacă! E serios și e fotbalist”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
dumbojet
dumbojet  •  17 Ianuarie 2019, 00:38
Postat de breitner pe 16 Ianuarie 2019, 13:45

1. Corect (ca nu da verdicte); 2. Corect; 3. Discutabil (veterani dar fara experienta (!!!???); 4. Laude din familie (din rezerva s-a intors (tot) "capitan" la echipa lui taica-sau; 5. Corect.

Bun comentariu. Sunt de acord cu tot ceea ce ai scris.

balauru48
balauru48  •  16 Ianuarie 2019, 22:22
Postat de gerularupeimana pe 16 Ianuarie 2019, 18:18

Gica nu i-a vazut pe Radu si Puscas, altfel nu ar debuta ineptii cu juniorul calificand tineretul la Euro.

Mai poți prostalaule, mai poți?

gerularupeimana
gerularupeimana  •  16 Ianuarie 2019, 18:18
Postat de gerularupeimana pe 16 Ianuarie 2019, 18:18

Gica nu i-a vazut pe Radu si Puscas, altfel nu ar debuta ineptii cu juniorul calificand tineretul la Euro.

Debita ineptii/

Vezi toate comentariile (17)
Comentează