FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV A mai cedat unul! Programul impus de cei de la Sepsi celor 4 trecuți în dizgrație l-a mai determinat pe unul să plece

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2017 12:46

Marţi, Sandu Iovu, 21 de ani, unul dintre cei 4 jucători la care OSK Sepsi a decis să renunţe, sperând să-i convingă să-şi rezilieze contractele, a cedat şi el.

Tânărul mijlocaş dreapta a comentat despărţirea de club: "Prea a fost o bătaie de joc cum s-au purtat cu mine şi cu ceilalţi trei colegi! Nu e vorba că n-am fi vrut să ne pregătim, dar nici aşa, cu două antrenamente pe zi, dintre care primul la ora 7:30 dimineaţa!

Plus că toate erau doar fizice. Am decis să accept propunerea lor, chiar dacă eu mai aveam contract pe doi ani. Mi-au dat trei salarii şi am plecat. Nu avea rost să rămân aşa, încurcat, şi după reluarea sezonului. Urmează perioada de transferuri şi sper să găsesc echipă la care să joc".

Încă 7 pe lista neagră

Iovu este al doilea jucător care a plecat, după ce Szilard Mitra a renunţat şi el, în urmă cu câteva zile. Din primul "lot" de jucători îndepărtaţi de la echipă au rămas doar Ciprian Răduţoiu şi lituanianul Marius Papsys.

Patronul Laszlo Dioszegi a anunţat însă pentru weradio, fără să dea nume, că "după meciul cu Voluntari, antrenorul Neagoe a mai anunţat şi alţi 7 jucători că nu mai vrea să-i găsească în vestiar după vacanţă, să îşi caute alte echipe". 

"Îi chemam la 7 jumătate la pregătire pentru că suntem obligaţi să le asigurăm un tehnician cu licenţă, iar acesta trebuia să se prezinte apoi şi la antrenamentul echipei de la ora 11" Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează