FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Abia și-a prelungit contractul cu Dinamo, dar clubul vrea să scape de el!

Giorgos Katsikas // FOTO: Cristi Preda
Giorgos Katsikas // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 03 septembrie 2018 09:00

Apărarea dinamovistă ia câte trei goluri per deplasare, iar roş-albii ar vrea să-l dea de Katsikas, care câştigă câţi alţi 6 fundaşi la un loc. 

Sistemul defensiv al "câinilor" arată de parcă nu se face nimic la antrenamentele dinaintea unei deplasări. Golurile încasate seamănă la indigo cu cele din partidele cu FCSB (3-3), cu Gaz Metan (2-3) şi cu CFR Cluj (1-3), doar că se schimbă actorii care umilesc "haita".

Dinamo ar vrea să facă o curăţenie generală în apărare, începând cu Giorgos Katsikas, omul care l-a scăpat pe Elvir Koljici la deschiderea scorului în înfrângerea de la Craiova, 0-3. 

Îi caută schimb

Doar că va fi foarte greu. Grecul şi-a extins contractul în vară, pe încă un sezon, câştigă 9.000 de euro pe lună, cât ceilalţi 6 fundaşi pe care i-a avut Dinamo la un loc în partida din Bănie: Kino Delorge, Mihai Popescu, Ricardo Grigore, Denis Ciobotariu, Sergiu Popovici şi Vlad Olteanu!

Katsikas a mai avut meciuri de coşmar în acest debut de sezon, cu Mediaş şi cu FCSB, de exemplu. Cu CFR a stat tot meciul pe bancă.

Roş-albii sunt în căutarea unui fundaş central competent, au câteva CV-uri de fotbalişti sud-americani, iar unul ar putea ajunge zilele viitoare în Ştefan cel Mare.

Liber de contract, logic!, dar cu un salariu de 5.000 de euro pe lună. De aceea, dinamoviştii ar vrea să încerce o despărţire de Katsikas, care aduce un mare minus echipei. 

4.80
 este media notelor gsp primite de Katsikas în acest sezon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
1060898257316456
Marin Mihai  •  03 Septembrie 2018, 21:26

mai fratilor nu dati numai in Katsikas,uitati ce are alaturi,fundasii de margine sunt praf,centreaza ca la antrenament si Penedo intr-o scadere evidenta de forma.In meciul de la Craiova,la 6m cred ca era datoria portarului sa iasa la minge si sa-i mute capul atacantului.Cred ca ne trebuie un portar vocal si care sa dirijeze apararea,adica un "antrenor"din teren pe linia de fund,precum marii nostri portari(Constantinescu,Stefan,Moraru, Preda,Stelea),astfel multe neajunsuri ar fi inlaturate. Poate unii dintre dv, va mai amintiti si de Raducanu, Ghita,Iordache unde nu prea aveau curajul atacantii sa calce prin preajma careului mic.

581534618615543
Robert Ivan  •  03 Septembrie 2018, 21:04

Katsikas praf la primul gol, Popescu e pe nicaieri, Olteanu si Corbu modesti. CIBOTARIU prea crud (Liga2 nu e Dinamo).R Grigore mai trebuie incercat. Dudea a plecat. Poate mai gasim un Miha Mevlja, Ante Puljic, A.MARC

zecs93
zecs93  •  03 Septembrie 2018, 16:04

scapati de katsikas, e bomba cu ceas, habar n-are , e praf, reziliati contractu !!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează