FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Achiziție la Astra: a semnat un fost campion cu Viitorul, cotat la un milion de euro

Articol de - Publicat joi, 21 iunie 2018 22:41

Astra l-a convins astăzi pe Neluț Roșu să semneze un contract valabil pe doi ani cu formația din Giurgiu. Fotbalistul a semnat din postura de jucător liber de contract.

Mijlocașul de 24 de ani vine după un an petrecut în Bulgaria, la Levski Sofia, unde n-a jucat decât 7 meciuri în campionat și alte două partide în Europa League.

Au fost mai multe zile în care cele două părți au negociat, iar azi au ajuns la un consens. Pentru Roșu Astra este al 6-lea club din România pentru care evoluează. A mai evoluat la CFR, Luceafărul Oradea, Chiajna, Botoșani și Viitorul.

"Sunt bucuros că m-am întors acasă, la o echipă care dorește să aibă rezultate bune. Am fost la o campioană, Viitorul, vin la o altă fostă campioană, Astra. Îmi doresc să joc mai mult, să facem lucruri frumoase la Giurgiu. Sunt convins că Astra va fi o echipă bună și în acest an și că va pune mari probleme oricărui adversar", a zis Roșu pentru GSP.

" Neluț Roșu este un fotbalist care a confirmat cu vârf și îndesat la nivelul Ligii 1, este fost campion al României cu Viitorul și la cei 24 de ani poate reprezenta un produs de export pentru Astra în viitorul apropiat", a declarat impresarul Bogdan Apostu pentru GSP.ro.

Neluț Roșu a câștigat titlul de campion al României cu Viitorul în sezonul 2016-2017, iar cu un an înainte a triumfat cu CFR Cluj în Cupa României. 

1.000.000 €e cota de piață a lui Neluț Roșu, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ionnis
ionnis  •  22 Iunie 2018, 09:28

I-a pacalit si p'astia un an :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează