FOTBAL  »  Superliga  »  CONDUCERE

EXCLUSIV Achiziție pentru un club din Liga 1 » S-a întărit la nivelul conducerii

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2017 13:45

După ce l-a adus pe Marius Stan, ca director sportiv, Chiajna l-a cooptat în staff și pe Ion Moldovan, care va fi director tehnic.

"Marius Stan este director sportiv și l-am adus și pe Ion Moldovan ca director tehnic. Ne dorim să ne întărim administrativ, sportiv și tehnic prin cooptarea unor oameni cu mare experiență în fotbal și în domeniul economic.

Avem, cu ajutorul Consilului Local, poate cea mai bună bază de pregătire din România. Trebuie să creștem nivelul performanțelor pentru a răsplăti eforturile făcute.

De aceea am ales să mărim echipa noastră cu nume care au experiență foarte mare în fotbal", a spus Cristi Tănase, președintele Chiajnei, pentru GSP.RO.

Citește și: Întoarcerea lui Marius Stan » Concordia are un nou manager sportiv: fostul primar al Galațiului!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  31 Ianuarie 2017, 15:27

Pe voi nu v-a învățat nimeni Cum se da un titlu?corect era :Reîntoarcerea unui *** în matca ce l-a zămislit! Sau: Dacă mai era nevoie de un *** în fotbal,Chiajna se lauda ca l-a...găsit!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainelup
cainelup  •  31 Ianuarie 2017, 14:58

Iarasi un titlu in care e vorba despre "un club", o poza cu 2 de la Dinamo si unul fara identitate si e vorba despre altii decat dinamovistii. Bai Vrancene, bai reporteristilor, daca ati ajuns voi la concluzia ca Dinamo trezeste interesul imediat, de ce dati ma atatea stiri despre fc star ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează