FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV ACS Poli, răspuns CLAR pentru Dinamo! Prețurile pentru cei mai doriți 3 jucători + acuze la adresa "câinilor"

Articol de - Publicat joi, 07 iunie 2018 09:19

ACS Poli contraatacă și răspunde interesului pe care Dinamo l-a manifestat față de Denis Haruț și Cosmin Bârnoi. Radu Birlică, președinte la ACS Poli, anunță că pe lângă cei doi, echipa sa mai are oferte și pentru Andrei Artean. CFR, Viitorul și FCSB sunt echipele interesate de cei mai valoroși jucători de la Poli. 

Totuși, oficialul bănățenilor e dezamăgit de modul în care Dinamo a încercat să-i ia pe Haruț și Bârnoi. Nu se aștepta ca formația bucureșteană să contacteze fotbaliștii fără ca șefii clubului ACS Poli să știe, mai ales că jucătorii încă au contract cu echipa proaspăt retrogradată în Liga a 2-a. 

"Ne asumăm toți retrogradarea, suntem toți vinovați. Dar să nu-și imagineze nimeni că Poli se va desființa vreodată și că pot lua fotbaliști gratis de aici. Dacă Dinamo e un club mare al țării cum se tot laudă,  cu un management bine pus la punct, trebuie să plătească pentru fotbaliștii de valoare.

Noi avem oferte din țară și din străinătate pentru Haruț, Bârnoi și Artean. CFR Cluj, Steaua și Viitorul sunt interesate și ele. Unii de unul, alții de altul. În plus, mai sunt oferte din Belgia și Italia pentru ei. 

Cine vine cu oferta scrisă primul, una corespunzătoare care să ne mulțumească și pe noi și jucătorul, atunci fotbaliștii vor fi vânduți. În niciun caz gratis, cum vor cei de la Dinamo. Așteaptă degeaba falimentul nostru. Să arate că e un club mare și să dea bani", a zis Radu Birlică pentru GSP.

Poli le-a stabilit prețuL

Conducerea clubului bănățean i-a anunțat pe dinamoviști cât trebuie să plătească pentru a-i lua pe jucătorii pe care îi dorește. 

"Haruț și Bârnoi sub 300.000 de euro plus procente nu pleacă nicăieri, iar pe Artean nu-l dăm pe mai puțin de 200.000 de euro. Să stea liniștiți cei de la Dinamo, am retrogradat, ne asumăm eșecul, dar vrem ca la anul să promovăm. Nu cedăm presiunilor nimănui.

În România un singur om ne-a oferit bani pe jucători, Gigi Becali! Restul vor să fure. Fotbalul trebuie să fie profesionist, iar fotbaliștii de valoare se transferă pe bani. Dinamo se vrea a fi un club profesionist, dar contactează jucători aflați sub contract. Ăsta nu e un lucru corect! Dacă vor jucători, să plătească pentru ei", a zis Radu Birlică pentru GSP.RO. 

harut barnoi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
balauru48
balauru48  •  07 Iunie 2018, 15:34

Daca erau fotbalisti valorosi, Poli n-ar fi retrogradat.

2036290743290484
Ion Marin  •  07 Iunie 2018, 14:32

Acea imagine emblematica , din ANUL 1969, spune totul despre Cornel Dinu si SPIRITUL LUI DINAMO.

1955608481436625
Edi Zapodeanu  •  07 Iunie 2018, 14:23

"Fotbalul trebuie să fie profesionist, iar fotbaliștii de valoare se transferă pe bani. Dinamo se vrea a fi un club profesionist, dar contactează jucători aflați sub contract. Ăsta nu e un lucru corect! Dacă vor jucători, să plătească pentru ei" Sa nu uitam ca aceeasi echipa, ACS Poli nu isi plateste jucatorii cu lunile, aparent asta e profesionalism, cand jucatorii nu-si primesc salariile cu lunile, o sa plece gratis in 99.99% din cazuri.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează