FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

EXCLUSIV ACS Poli vrea să depună plângere penală împotriva lui Colțescu! Reacția conducerii bănățenilor

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2018 09:18

ACS Poli caută termenii legali de a depune plângere penală împotriva arbitrului Sebastian Colțescu, care a acordat un penalty eronat celor de la Voluntari pe finalul meciului cu Juventus, scor 2-2. Golul venit în urma acestei lovituri de pedeapsă a salvat-o pe Voluntari de la retrogradare, iar președintele lui ACS Poli, Radu Birlică, a anunțat ce planuri au cei de la Timișoara. 

"Anul acesta s-a dorit ca retrogradarea să fie decisă de arbitri, nu pe teren. Ne dorim ca în viitor lucrurile să fie corecte. Este jenant ceea ce s-a întâmplat la Voluntari. Studiem împreună cu anumiți avocați să facem plângere penală împotriva lui Sebastian Colțescu.

Sperăm să existe cadrul legal să facem plângere penală împotriva lui. Ok, ne asumăm eșecul, dar ceea ce s-a întâmplat în ultimele etape nu e în regulă. Păi să ne uităm la comentariile oamenilor abilitați să vorbească de arbitraj.

Domnul Porumboiu, Crăciunescu, oameni care au o competență în a vorbi despre arbitraj, toți s-au pus de acord că nu a fost în regulă. Ne gândim foarte bine, vom lua o decizie zilele viitoare. I-am anunțat verbal și pe secretarul general al FRF și pe domnul Deaconu despre demersul pe care îl facem.

Dacă s-a ajuns ca arbitrajul românesc să fie condus de un grec, atunci oameni care bagă bani în fotbal, cum sunt Gigi Becali și alți patroni, au perfectă dreptate să nu fie de acord cu asta și când cer ca fotbalul românesc să fie condus de români. Mai ales că avem oameni competenți, fără interese", a zis președintele lui ACS Poli, Radu Birlică, pentru GSP.RO. 

Penalty eronat în minutul 88! 

Revolta bănățenilor a pornit de la eroarea lui Sebastian Colțescu din finalul meciului dintre Juventus și Voluntari, scor 2-2.

Echipa lui Marius Baciu conducea în minutul 88, însă arbitrul a dicatat un penalty eronat, din care Cernat a egalat, punct care a salvat-o pe Voluntari de la retrogradarea directă.

Cernat a pătruns în careu, a centrat, iar mingea l-a lovit în coaste pe Robert Bogdan, fotbalistul celor de la Juventus, însă Colțescu a dictat penalty. Reluările au demonstrat că arbitrul s-a înșelat, iar specialiștii susțin și ei același lucru.

907825 penalty

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Iunie 2018, 13:10
Postat de haideusicfr pe 07 Iunie 2018, 10:54

Nu se lasa miticii(mititeii). Mai bine comuna Voluntari in Liga1,Chiajna ,decat Timisoara.Da ,dar la Voluntari e primar sotul doamnei Firea parca ...

Și ce are în plus Recașul? Tribune goale, într-un stadion care stă să cadă, finanțatori lipsă, echipă submediocră. Plus un antrenor de carton. Acum o dă în retrogradare nemeritată. Nu, o merita. Voluntariul este peste Recaș, doar prostia conducătorilor, de a-l instala pe Mutu, a făcut că să se ajungă la lupta pentru salvarea de la retrogradare. Timișoara trebuie să propună ceva serios, care să respecte blazonul de mare oraș cu tradiție în fotbal. Deocamdată, dacă bani de la buget nu-s, nimic nu e.

fibra
fibra  •  07 Iunie 2018, 12:05

Un pacalici.

adriann_
adriann_  •  07 Iunie 2018, 11:28

Temei legal pentru o plangere penala ar exista daca se gasesc dovezi (sau macar apar suspiciuni intemeiate) ca s-a dat si primit mita. Altfel n-ai cum sa duci in tribunalele civile o eroare sportiva...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează