FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA

EXCLUSIV Amână doliul național pentru Regele Mihai etapa din Liga 1? Decizia care urmează să fie luată + dorinţa LPF şi a cluburilor

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 16:57

Înmormântarea Majestăţii Sale Regele Mihai, care urmează să aibă loc pe 16 decembrie, la Curtea de Argeş, ar putea să afecteze programul de disputare al etapei a 22-a din Liga 1, care e programată chiar pentru acel week-end.

Printr-o ordonanţă de Guvern, în România vor fi declarate mai multe zile de doliu, ceea ce, conform legii, ar face imposibilă desfăşurarea oricărei competiţii în perioada respectivă.

Azi, a avut loc adunarea generală a LPF, în care cluburile au fost informate cu privire la acest lucru. Forul condus de Gino Iorgulescu nu ar vrea să modifice datele de disputare ale partidelor. În plus, nici cluburile nu par să fie de acord, majoritatea străinilor procurându-şi deja bilete de plecare din ţară cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Cel mai probabil, ultima etapă din 2017 se va disputa, iar jucătorii echipelor vor purta banderole negre.

După tragedia din Colectiv s-a jucat

Incendiul de la Colectiv de la finalul lui octombrie 2015, poate cea mai mare tragedie a secolului din România, în care au murit 65 de persoane, nu a stopat desfăşurarea etapei din acel week-end din Liga 1.

Situaţie care s-a repetat şi în august 2016, odată cu moartea Majestăţii Sale Ana, Principesă de Bourbon-Parma, soţia regretatului Mihai. Şi atunci, etapa din Liga 1 a avut loc.

Programul etapei a 22-a:

Vineri, 15 decembrie:
Astra - FC Botoşani

Sâmbătă, 16 decembrie:
Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaş
CSU Craiova - CFR Cluj

Duminică, 17 decembrie:
CSM Poli Iaşi - Juventus Bucureşti
FCSB - Viitorul

Luni, 18 decembrie:
FC Voluntari -Sepsi
ACS Poli Timişoara - Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 Decembrie 2017, 08:38
Postat de daniaania pe 07 Decembrie 2017, 14:17

Regele Mihai merita doliu national. Trebuiau atunci sa joace duminica si luni. Mare big deal ca nu ar juca. Ca la noi la nimeni !!!!

da, merita! a facut pentru romania multe...sa le enumar sau sa zic si eu, diplomat , ca sachealuzapacitu "despre morti numai de bine"? eh,uite ca eu nu sunt dipolomat! tradatorul ala de neam si tara nu merita nici sa i se anunte moartea la televizor, darmite doliu! doliu pentru ce? ca a huzurit in "exil" pe banii romanilor, plecand din tara cu opere de arta nenumarate? ca a tradat tara si ne-a lasat prada bolsevicilor? ca cica sarmanul a fost amenintat cu arma cand a abdicat, dar sunt curios : oare nu i-a durut mana pe aia de il amenintau pe tradator sa tina pistolul atintit asupra lui de la 23.august.1944 pana la 30.decembrie.1947???????? adica mai bine de 3 ani? lasati-va manipulati cu regele vostru de carton, nu va dati seama ca toti care ii canta ode acum au interese! MARI! cum ar fi averea si retrocedarile!

sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  07 Decembrie 2017, 22:19
Postat de daniaania pe 07 Decembrie 2017, 14:17

Regele Mihai merita doliu national. Trebuiau atunci sa joace duminica si luni. Mare big deal ca nu ar juca. Ca la noi la nimeni !!!!

Romania a avut doi regi care au contat... Carol I si Ferdinand I... ATAT... In rest, despre morți, numai de bine...

sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  07 Decembrie 2017, 22:10
Postat de indolentu pe 06 Decembrie 2017, 19:34

ba diestieptulie daca tu iti faci mamaliga n tigaie ca sa ti intre in gianta diplomat si ai casa rotunda ca sa nu te vorbeasca lumea pe la colturi nu te face cu nimic mai diestiept.cind ie doliu national conform legii orice manifestari culturale concerte si activitati sportive se anuleaza ca asa scre la legea privind doliu national.pune mina si citeste ce implica un doliu national asta daca nu ti cer prea mult sau a citi ieste peste puterile tale.

***... ce glume tari ai... ti le face arsinel?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează