FOTBAL  »  Superliga  »  

EXCLUSIV Andrei Chindriș, transfer în suspans: „Eu sunt impresarul lui. Știu de interesul FCSB, dar așteptăm ceva și din străinătate”

Andrei Chindriș, foto dreapta
Andrei Chindriș, foto dreapta

Articol de - Publicat luni, 13 aprilie 2020 23:00

Agentul Niki Disaga, cetățean român de origine germană, a transmis în această seară Gazetei Sporturilor că el deține drepturile exclusive de reprezentare ale fotbalistului Andrei Chindriș atât în privința unui transfer intern, cât și extern. 

Și a declarat în urmă cu puține momente că nu se pune problema grăbirii unei mutări a apărătorului la gruparea lui Gigi Becali. Disaga a precizat că a ținut și ține legătura zilnic cu fotbalistul atât de dorit de patronul FCSB.

Din 4 țări

"L-am adus pe Chindriș de la U Cluj la Botoșani, după declararea falimentului ardelenilor în 2016. Sunt mai mult echipe interesate din străinătate pentru Andrei, jucătorul fiind monitorizat de formații din Belgia, Olanda, Italia și Rusia. Știm de interesul FCSB față de Chindriș, dar domnul Florin Vulturar nu m-a contactat niciodată până în prezent despre un posibil transfer la gruparea din București. Niki Disaga are exclusivitate în a-l reprezenta pe Andrei Chindriș. După cum arată și sursa transfermarkt, totul fiind la vedere. Mă surprinde faptul că domnul Vulturar s-a autodeclarat ca fiind agentul jucătorului, cu totul nefondat. 

Părerea mea este că «graba strică treaba» și deocamdată nu poate fi vorba despre un transfer acum al lui Chindriș. O altă părere este că bugetele vor scădea considerabil la multe societăți din străinătate, așa că se vor orienta în următoarele luni după jucători tineri și de perspectivă din România, care se vor încadra în bugetul lor. Disaga reprezintă și jucători străini, și români. Printre cei reprezentați de mine în Liga 1 sunt Artean de la Viitorul și Balaure de la Astra", a declarat Disaga pentru GSP.ro.

EXCLUSIV Andrei Chindriș, transfer în suspans: „Eu sunt impresarul lui. Știu de interesul FCSB, dar așteptăm ceva și din străinătate”
Niki Disaga

Andrei Chindriș la FCSB?! Gigi Becali: „Am mărit oferta” + ce spune Valeriu Iftime

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  14 Aprilie 2020, 08:54

"Cioclii" din nou isi fac aparitia! Aidoma unor pasari Marabu, aflate in preaja unor cadavre, acesti impresari isi fac aparitia "la momentul oportun" pentru a involbura apele. Actiunile concertate ale lui Iftime si ale acestui "neica-nimeni", pre numele sau Niki Disaga, nu au altceva la baza decat cresterea artificiala a valorii de transfer a lui Chindris. In mod sigur, acest "neica-nimeni" va avea si el pretentii materiale cu care Becali nu va fi de acord. In aceste conditii, mai mult ca sigur ca acest transfer va pica!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează