FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - GAZ METAN 0-0

EXCLUSIV Antrenorul lui Sepsi atacă după primul meci: "Arbitrii au greşit" » Ce spune despre Patrick Petre

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 16:09

Sepsi și Gaz Metan au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci disputat sâmbătă. Antrenorul gazdelor, Eugen Neagoe, crede că golul lui Patrick Petre nu trebuia anulat pentru ofsaid, însă rămâne convins că-i va salva pe covăsneni (Vezi aici faza).

- Domnule Neagoe, sunteţi mulţumit de remiza cu Mediaş?
- Consider că am pierdut două puncte. După ocaziile mari pe care le-am avut, zic că meritam să câştigăm.

- Faza din care a marcat Patrick Petre cum o comentați?
- Ştiţi că nu vorbesc despre arbitraj, dar am revăzut de multe ori faza şi nu a fost ofsaid. Arbitrii au greşit! Bine, nu caut scuze, dacă noi înscriam la alte faze nu mai conta faza aia.

- Patrick e recunoscut ca fiind un jucător-problemă. Credeţi că veţi reuşi să-l ţineţi în frâu?
- (râde) Petre e un jucător talentat, dar trebuie să înţeleagă repede cum stau lucrurile. Eu am discutat deja separat cu el şi cred că a priceput. Eu nu accept acte de indisciplină de la niciun jucător. Mai ales când suntem unde suntem în clasament!

- Urmează să jucaţi cu CFR. Vă e frică de acest joc?
- Mie nu-mi este frică de nimeni. Clujenii au avut probleme şi cu Botoşani, şi cu Mediaş, se mai întâmplă surprize în fotbal. Chiar nu sunt de speriat! Important e ca noi să facem ce ne propunem şi să reuşesc să le transmit jucătorilor atitudinea corectă. 

"CFR are jucători de valoare, cu salarii mult peste ce există la Sepsi, dar pe teren nu joacă nici numele şi nici salariile.  Sunt de o săptămână aici şi am observat că oamenii sunt foarte apropiaţi de echipă. E şi normal pentru că Sepsi e pentru prima oară în Liga 1"
Eugen Neagoe

12 puncteare Sepsi în acest moment, ocupând antepenultimul loc în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează