FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Anunț de ultim moment despre transferul lui Palici în România: "Nu suntem interesați de el, nu se pune problema să vină"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 26 decembrie 2017 20:21

Bogdan Mara, managerul sportiv al lui CFR Cluj, a dezmințit informațiile lansate azi de Mircea Rednic, conform cărora "feroviarii" l-ar fi ofertat pe croatul Antun Palici (mijlocaș, 29 de ani), fost căpitan la Dinamo și recent plecat de la Mouscron. 

"Nu, nu suntem interesați de Palici. E un jucător foarte bun, dar noi suntem acoperiți pe acel post, unde îi avem pe Culio, Deac, Djokovici. Deci nu se pune problema de o venire a lui la CFR.

Într-adevăr, am fost interesați de el în vară, după plecarea de la Dinamo, dar nu ne-am înțeles atunci. Acum nu se pune problema.

Acum, se vorbește despre fiecare jucător că vine la CFR, dar nu e adevărat. Vom aduce în iarnă unu-doi jucători și atât", a declarat Mara pentru GSP.ro. 

Liber de contract după despărțirea de Mouscron, Palici s-ar putea întoarce în România după doar șase luni petrecute în străinătate. Croatul ar putea reveni chiar la Dinamo, echipa la care a petrecut doi ani, între 2015 și 2017. 

"Am înţeles că are şi două oferte din Liga 1. Eu am discutat cu impresarul său şi mi-a spus că are oferte din Romania de la CFR Cluj şi CS U Craiova.

Bogdan Mara l-a căutat şi atunci când eu l-am adus la Mouscron, dar Palici a ales să vină la mine. Probabil acum o să revină în Liga 1 deoarece cunoaşte fotbalul din România" Mircea Rednic, antrenor Mouscron, pentru Fanatik

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
pedro_nr1
pedro_nr1  •  26 Decembrie 2017, 22:54
Postat de maradona5 pe 26 Decembrie 2017, 21:21

Oricum e mai bun decit toti balerinii oierului, aia cad ca frunzele cind bate vantul si cantaresc 40 kile cu ghete

am eu o vaga idee ... sau tie chiar iti ploua in gura ???

sallahaydin
sallahaydin  •  26 Decembrie 2017, 21:54
Postat de arsenie_b pe 26 Decembrie 2017, 21:23

Tu cam cat cantaresti, figurantule? ***)

Tu cam cat de prostgigist esti figurantule !? Nu inteleg cum de nu va baneaza gsp ?? Altii sunt opriti imediat ce scriu ceva impotriva gibonuluigigi !!??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

arsenie_b
arsenie_b  •  26 Decembrie 2017, 21:23
Postat de maradona5 pe 26 Decembrie 2017, 21:21

Oricum e mai bun decit toti balerinii oierului, aia cad ca frunzele cind bate vantul si cantaresc 40 kile cu ghete

Tu cam cat cantaresti, figurantule? ***)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează