FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Așa se face echipa de start la Dinamo » Rednic l-a titularizat ca să semneze cu Luana!

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2018 07:43

Rednic l-a reprofilat pe Sorescu fundaș dreapta în speranța că acesta va accepta să fie impresariat de fiica sa dacă evoluează constant.

Mircea Rednic l-a reprofilat pe Deian Sorescu, 21 de ani, din mijlocaș dreapta în fundaș dreapta. "Puriul" îl consideră pe timișorean un jucător de viitor, care poate fi vândut pe bani mulți, astfel că pune presiune ca acesta să semneze un contract de reprezentare cu fiica-impresar, Luana, susțin sursele Gazetei.

În primă fază, Deian ar fi refuzat propunerea și chiar le-a transmis colegilor de echipă: "Nu semnez nici mort! Nici cu Luana și nici cu alt impresar. Nu vreau să depind de nimeni".

Totuși, pentru a-i dovedi că va avea viață bună dacă acceptă să facă această concesie, "Puriul" l-a reprofilat pe Sorescu pe postul defensiv, garantându-i astfel un loc de titular în echipă.

De ce nu mijlocaș?

Sursele Gazetei susțin că Rednic a făcut această mișcare pentru că fundașul dreapta Laurențiu Corbu, 24 de ani, nu are o personalitate care să pună probleme, nu e vocal și nici nu are statut de "greu" în vestiarul lui Dinamo.

De cealaltă parte, concurentul lui Sorescu pe postul de mijlocaș dreapta era Hanca, unul dintre cei mai vechi și mai experimentați fotbaliști din lotul lui Dinamo, deci un fotbalist care poate să fie trecut pe linie moartă mult mai greu. Cu alte cuvinte, pentru Rednic varianta ușoară a fost sacrificarea lui Corbu.

De la revenirea sa pe banca lui Dinamo, Mircea Rednic l-a folosit pe Corbu fundaș dreapta în două meciuri. Întâmplător sau nu, acestea sunt singurele partide în care "câinii" nu au luat gol în noul mandat al lui Rednic: 0-0 cu Chiajna și 1-0 cu FC Voluntari. Cu Sorescu fundaș dreapta, echipa a încasat 10 goluri în 5 meciuri.

11 meciuri a jucat Corbu în acest sezon de Liga 1, fiind titular în mandatul lui Bratu

1 gol în 16 meciuri a marcat Sorescu în acest sezon de Liga 1

400.000 €valorează Corbu, conform transfermarkt.de. Sorescu e cotat la 300.000 de euro

Vrea să plece!

Oamenii de la birourile lui Dinamo susțin că Laurențiu Corbu e foarte dezamăgit de decizia lui Mircea Rednic și chiar a avut o discuție cu conducerea, în care a cerut să fie lăsat să plece de la Dinamo. Acesta ar fi motivat că este fundașul dinamovist cu cele mai puține greșeli și că își dorește să joace constant.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
geo.b.
geo.b.  •  11 Decembrie 2018, 15:45

Mai omule,ce interpretari de amator faci,pentru ca sa mai creezi inca un scandal in sanul acestei echipe.Nici nu iei in considerare ca antrenorul a fost nevoit sa improvizeze.La echipa ta fcsb-ista,antrenorul nu face improvizatii ? Aaaa,nu,acolo nu se pune,decat la rivala voastra.Doar acolo trebuie sa fie scandalul cat cooseumul.Dar cine ar putea fi altul,decat vranceanu sau apostol.Va veni vremea,cand oamenii se vor satura,iar articolele vostre vor mai fi citite doar de voi si de rudele voastre.

lobbyone
lobbyone  •  11 Decembrie 2018, 15:14

Muriti de frica jurnalisti de camin.Muriti.Norocul vostru ca a distrus bratu un sezon intreg si Dinamo nu mai poate intra in playoff.Cea mai mare bucurie a voastra cand fc fcsb scapa de cel mai mare cosmar.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  11 Decembrie 2018, 14:03
Postat de navzar_t pe 11 Decembrie 2018, 12:36

Pai cine crezi ca a comandat articolul?

Giovanni, sau Ana?

Vezi toate comentariile (63)
Comentează