FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI

EXCLUSIV Astra cere control antidoping pentru meciul cu Poli Iași, dar Stoican e liniștit: "Probabil văd că alergăm foarte mult și avem atitudine"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 16:16

Flavius Stoican, tehnicianul lui Poli Iași, a comentat decizia oficialilor Astrei Giurgiu, care au cerut control antidoping înaintea meciului direct ce va avea loc duminică. 

"N-am văzut, mi-a spus doctorul ceva. Atât timp cât e legal, fiecare poate să ceară ce vrea, nu avem o problemă. Poate se gândesc oamenii că alergăm foarte mult și avem o atitudine bună, e normal să caute. Dacă au dreptul să ceară lucrul acesta, cu mare drag, din partea noastră nu e o problemă. 

Încercăm să câștigăm meciul cu Astra, știm cât e de important. Nu pot spune că e ultima șansă la play-off atât cât timp mai rămân șanse matematice. Nu e un meci capital, ci unul foarte important. Dacă vom reuși să câștigăm, entuziasmul nostru pentru viitor va fi și mai mare", a spus Stoican. 

Antrenorul ieșenilor a declarat că echipa din "Copou" intenționează să facă recurs pentru reducerea pedepselor drastice aplicate lui Ionuț Cioinac și secundului Eugen Trică, care au primit trei, respectiv patru etape de suspendare după evenimentele petrecute la meciul cu Dinamo de săptămâna trecută. 

"Am avut o discuție cu președintele și cred că se va lua în calcul această variantă. Vom vedea la ce paragraf a fost sancționat Cioinac pentru a vedea dacă avem șanse, nu doar de dragul de a face recurs", a declarat Stoican pentru GSP.RO. 

Citește și: Măsură incredibilă în Liga 1: au cerut control antidoping înainte de următorul meci din campionat

  • Poli Iași - Astra Giurgiu se joacă duminică, 3 decembrie, de la ora 18:00. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
risc_mix
risc_mix  •  01 Decembrie 2017, 17:49

Așa e mă, vă vede lumea că alergați și aveți atitudine. Dar vă vede și foarte agitați, foarte iritați, mereu cu țâfna în nas. E bine de știut de unde toate astea

Vezi toate comentariile (1)
Comentează