FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

EXCLUSIV Astra Giurgiu se întărește pentru play-off! A adus un jucător produs de Benfica pentru a înlocui cel mai bun fotbalist din lot

Articol de - Publicat miercuri, 15 august 2018 16:58

Astra Giurgiu l-a achiziționat pe portarul portughez Miguel Santos (23 de ani).

Patronul Ioan Nicolae e îngrijorat de problemele medicale ale bulgarului Plamen Iliev, titular de drept din poarta Astrei, și a transfer de urgență un înlocuitor pe măsură.  Miguel Santos a semnat un contract valabil pentru următoarele 4 sezoane.

fly

Ultima dată a evoluat în liga secundă olandeză, la Fortuna Sittard. Santos este un produs al academiei celor de la Benfica. A fost cedat la vârsta de 14 ani la Belenenses, pentru a fi adus înapoi 4 ani mai târziu. De-a lungul carierei a mai trecut pe la Estoril și Port Vale.

200.000 €este cota lui Miguel Santos conform transfermarkt.de

Vezi și: Mutare surprinzătoare » Hristo Zlatinski pleacă de la Craiova și e aproape să semneze cu un alt club din Liga 1

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
minell73
minell73  •  16 August 2018, 07:08
Postat de Tomas Orzan pe 15 August 2018, 18:01

Poza asta cu Fonfaitul face toti banii!

Daaaaa. Becali e cel mai frumos in poze :))))))

sibelius
sibelius  •  15 August 2018, 20:12
Postat de Ticu Troya pe 15 August 2018, 18:50

Ai vrut sa spui ceva , numai ca le incurci rau !! ,,Cel mai'' este superlativul absolut !

C. SUPERLATIVUL exprima insusirea la cel mai inalt sau cel mai scazut grad. c.1. Superlativul relativ exprima insusirea la cel mai inalt sau cel mai scazut grad, prin comparatie cu alt obiect: lonescu este cel mai silitor elev din clasa a VII-a. Superlativul relativ poate fi: – de superioritate: Ceahlaul este cel mai inalt varf al Carpatilor Orientali. – de inferioritate: Muntele acela este cel mai putin inalt dintre toti muntii. c.2. Superlativul absolut exprima, fara comparatie, gradul cel mai inalt sau cel mai scazut al unui obiect. Se construieste cu adverbele foarte, tare sau prin alte mijloace mai expresive.

847153178690789
Ticu Troya  •  15 August 2018, 18:50
Postat de moshu_shukaru pe 15 August 2018, 18:03

După cum se știe (din școala generală), superlativul este de două feluri: relativ (cel mai) și absolut (foarte). Dacă la Astra, Iliev este considerat cel mai bun jucător (superlativ relativ), asta nu înseamnă că, undeva, pe planeta asta, nu poate fi cineva mai bun decât el !

Ai vrut sa spui ceva , numai ca le incurci rau !! ,,Cel mai'' este superlativul absolut !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează