FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Au bătut palma! Cumpărătorul lui Dinamo vine la București. Nu e șeicul!

Articol de - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 21:11

Ionuț Negoiță a ajuns la un acord verbal cu un om de afaceri pentru vânzarea clubului. Conform surselor GSP.ro, intermediarul tranzacției este din Cipru, unde s-au purtat primele discuții, dar omul de afaceri este de altă naționalitate și a mai avut în trecut o echipă de fotbal. 

S-a făcut deja auditul clubului, iar cumpărătorul a fost mulțumit de ce a găsit astfel că urmează să vină la București săptămâna aceasta. Cele două părți vor avea două întâlniri decisive, cea din România și încă una în străinătate. Sunt puse la punct toate detaliile mai puțin procentul acțiunilor pe care afaceristul să le preia. Se discută despre 51%, dar și despre varianta întregului pachet de 93%, cât deține în acest moment Ionuț Negoiță. Afaceristul nu ar vrea să renunțe total la Dinamo, dar pentru prețul corect este dispus și la acest lucru.

Conducătorii ”câinilor” au abandonat varianta șeicului despre care Adrian Thiess a spus că vine la București. Aceștia nu văd cu ochi buni afacerea, considerând că este un joc al lui Nicolae Badea pentru a se răzbuna pe Negoiță, care îl amână cu datoria de 2.000.000 de euro încă din 2013. Este cunoscut faptul că șeful Computerland are relații foarte puternice de business în zona Golfului de peste 25 de ani. Badea chiar a fost plecat de Paște în Dubai, împreună cu familia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
danut1971
danut1971  •  22 Aprilie 2018, 11:40

seicul cumpara

104267036963809
Costi Costica  •  22 Aprilie 2018, 09:52

nu cred e vrajala hu

ionutstv
ionutstv  •  22 Aprilie 2018, 08:06

Sunt multumiti sa dea 5 mil pe o societate cu actiunile sub sechestru si in instanta pt bancruta.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează