FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Avem lista de cumpărături a lui Negoiță » Dinamo vrea 6 jucători, 3 sunt de la o retrogradată

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 05 iunie 2018 09:42

GSP.ro vă prezintă jucătorii cu care Dinamo vrea să se întărească în această vară. Trei dintre ei sunt de la retrogradata ACS Poli Timișoara. 

New Dinamo chiar e ca la începuturile lui Negoiță! Echipa a jucat în ultima perioadă mai mult cu tineri, iar managementul are de gând să transfere de la echipe retrogradate, așa cum a făcut-o în primul an de patron al afaceristului de la RIN. Atunci, bucureștenii au transferat de la Corona Brașov, acum vor să ia jucători de la Poli Timișoara.

Roș-albii așteaptă ca bănățenii recent retrogradați să intre în faliment pentru a-i "fura" pe Haruț, Bîrnoi și Straton. Ultimul poate pleca și liber de contract.

Pe lângă aceștia, GSP.ro a anunțat în exclusivitate transferul lui Mircea Axente de la Botoșani și negocierile avansate cu Andrei Radu.

"Îmi doresc un atacant, un fundaș stânga, un fundaș dreapta și poate un jucător la mijlocul terenului. Mi-aș dori să am doi jucători pe fiecare post" Florin Bratu, antrenor Dinamo

9.000 € va fi cel mai mare salariu de la Dinamo în noul sezon, dacă acceptă Katsikas prelungirea. Până acum, cel mai bine plătit era Nemec, 11.000  € lunar

Radu sau Vlad?

Dinamo este în negocieri avansate cu fundașul stânga Andrei Radu, iar varianta de rezervă pentru acesta este Alexandru Vlad de la CFR. Bratu l-ar prefera pe Andrei Radu, dar fostul junior al lui Dinamo mai discută și cu Cordoba, din liga a doua spaniolă. Cu toate că Vlad mai are contract cu CFR până în vara lui 2020, acesta nu ar fi greu de luat pentru că echipa clujeană nu se bazează pe serviciile sale. 

Straton, rezervă sau titular?

Penedo a semnat prelungirea contractului pe un an, dar poate pleca dacă cineva achită 100.000 € pentru panamez. Bratu ar vrea încă un portar care se poate ridica la nivelul de titular în cazul în care Penedo pleacă. Îl consideră potrivit pe Straton pentru că acesta ar putea accepta și să fie rezervă în cazul în care panamezul va rămâne în Ștefan cel Mare.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (30)
jim_raynor
jim_raynor  •  05 Iunie 2018, 11:35
Postat de luciann pe 05 Iunie 2018, 11:14

De la retrogradate iei...ca ei o sa ajungi!:)))

l-ai uitat pe tudorie...

magic4ever
magic4ever  •  05 Iunie 2018, 10:44

Ce sa caute ratangiul de Axente care are 31 de ani la Dinamo??? Penedo are 5 clase peste Straton, lustruieste banca de rezerve daca vine la Dinamo...Alexandru Vlad n-a prea jucat din cauza accidentarilor....Doua variante bune pentru postul de fundas stanga: Ionuț Panțîru de la Iasi si Florin Stefan de la Juventus Colentina...ambii au 22 de ani si fac foarte bine si faza ofensiva...

ando89
ando89  •  05 Iunie 2018, 12:52

Pe listă mai scria: șase frazele congelate, două kg de macaroane vărsate, trei kg de oase de vită și un bax de beri la pet de doi litri. Totul de la reduceri și pe caiet:))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează