FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

EXCLUSIV Baraj decisiv pentru Adi Mutu! A fost la un pas de a fi dat afară și acum 3 săptămâni: pe cine voia Voluntari să pună în locul lui!

Articol de - Publicat joi, 07 iunie 2018 16:26

Viitorul lui Adi Mutu pe banca lui FC Voluntari depinde de dubla cu Chindia Târgoviște din barajul pentru Liga 1. "Briliantul" împreună cu secunzii Victor Naicu și Daniel Florea au fost anunțați că vor pleca în cazul în care echipa va retrograda.

Nu e prima dată când Mutu este amenințat cu plecarea de la Voluntari. După egalul cu FC Botoșani din 20 mai, 1-1, primarul Florentin Pandele a căutat să scape de Mutu, însă acesta a refuzat să plece fără să i se achite 50.000 de euro, clauza de reziliere. Șefii clubului găsiseră deja înlocuitor. Cosmin Bărcăuan urma să preia postul "Briliantului".

Varianta pare cel puțin ciudată. Fostul fotbalist al lui Șahtior nu se poate lăuda nici el cu o experiență vastă de antrenor.

A pregătit-o în trecut pe Digenis Lakkoma, o echipă din ligile inferioare din Grecia, iar în prezent antrenează copii și juniori la un alt club elen. 

9 meciuri a adunat Mutu ca antrenor la Voluntari, două victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
832340336969683
Nello Milano  •  07 Iunie 2018, 20:58

BAI CAP DE GUMA MUTU E IDENTIC CU MASCARICIUL VOSTRU JIJI *** SI PIROST DE GURA CA FATA VOASTRA *** *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius.bxl
marius.bxl  •  07 Iunie 2018, 18:09

Mascariciul de mutu este leit talpa.numai gura de ei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează