FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Becali îl vrea la FCSB, iar jucătorul e gata să accepte: "Gigi să facă o ofertă la club. Îmi doresc să joc la o echipă mai mare"

Articol de - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 12:31

Gigi Becali vrea să-l înlocuiască pe Gnohere, care are oferte mari din țările arabe, cu un atacant pe măsură. Vârful dorit atât de patronul FCSB, cât și de Mihai Teja e Carlos Fortes de la Gaz Metan.

Atacantul portughez în vârstă de 24 de ani n-ar refuza o ofertă clară venită de la FCSB, mai ales că acolo ar urma să lucreze cu fostul său antrenor de la Mediaș.

"Toți jucătorii își doresc să evolueze la echipe mai mari. Eu nu sunt o excepție. Sigur, dacă vine o ofertă bună pentru club, vom discuta și vom vedea ce se va întâmpla. Momentan am contract cu Gaz Metan. Nu știu să existe vreo ofertă scrisă deocamdată", a declarat Carlos Fortes pentru GSP.ro.

940475 923551 rkr5475

"N-am auzit de mulţi fotbalişti înainte să vin aici, în afara de Hagi şi Chivu. Dar de aici îmi place mult de tot, foarte mult, de numărul 10 de la Dinamo. Nistor? Da, de el. Are o pasă extraordinară, vede jocul incredibil de bine. O să-l mai urmăresc" Carlos Fortes, atacant

Cifrele lui Fortes în Liga 1:

  • 19 meciuri
  • 6 integralist
  • 5 goluri
  • 2 pase decisive
  • 650.000 de euro cota de piață
  • 188 cm înălțime

Cum a ajuns Fortes în România

Tânărul atacant născut la Lisabona, cu părinți originari din Insulele Capului Verde, a fost "ochit" și adus la echipă de Octavian Moraru, fiul lui Valerii Moraru, fostul patron al Rapidului, care acum e manager sportv la Mediaș.

Octavian a povestit cum l-a descoperit pe Fortes în liga a 3-a portugheză. "Eu l-am adus la echipă, dar am fost ajutați de niște scouteri de acolo care colaborează cu noi. Am lucrat la acest transfer 3-4 luni. El aparținea de Braga, dar a fost împrumutat în liga a treia portugheză. Am avut niște negocieri de durată cu Braga și până la urmă am ajuns la un acord".

El dezvăluie motivul pentru care jucătorul a acceptat să vină în Liga 1: "Pentru jucătorii străini România e o provocare. Ei înțeleg că avem un campionat de nivel destul de înalt, unde dacă prinzi un sezon bun poți ajunge în Emiratele Arabe sau în China pentru un salariu foarte bun. Noi mizăm pe toți străinii pe care i-am adus că vor face treabă".

Citește și:

Eroul Gazului are o poveste emoționantă: "Provin dintr-o familie săracă! Nu cheltui niciodată banii pe prostii"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  09 Ianuarie 2019, 17:52

omul a spus ca vrea sa joace la o echipa mai mare dar nu a specificat ce vrea sa joace ,sarba, hora, invartita sau calusarii !

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  09 Ianuarie 2019, 17:46

italianul montini e cu o clasa peste fortes !

albalbastru72
albalbastru72  •  09 Ianuarie 2019, 14:03

Din articol nu reiese ce scrie in titlu(articol gresit sau titlu pompos fara sens).

Vezi toate comentariile (9)
Comentează