FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Campioana transferurilor din această iarnă se mai și desparte de jucători! Noutăți din tabăra formației care vrea play-off-ul sub orice formă

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 09:00

FC Botoșani este cu siguranță cea mai activă echipă din Liga 1 în ceea ce privește transferurile. În doar câteva zile, formația care ocupă locul 5 a reușit să-și completeze lotul, dar a și cedat câțiva jucători. 

Costel Enache se poate considera norocos întrucât are tot lotul completat, gata pentru cantonamentul iernii. Mircea Axente, Bojan Golubovici, Cătălin Golofca, Vlad Achim și Florin Acsinte sunt cei 5 nou veniți la echipă. 

"Suntem extrem de mulțumiți că am reușit să rezolvăm totul atât de repede. Am adus jucători cu experiență, care cu siguranță ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul, adică accederea în play-off. 

Am adus în toate compartimentele. Suntem echilibrați pe toate posturile și cred că e prima dată când abordăm un stagiu de pregătire cu aceeași jucători cu care vrem să abordăm campionatul. Avem 4 finale", a zis Cornel Șfaițer pentru GSP.RO.

Se mai și pleacă! 5 sunt OUT, mai urmează unu

FC Botoșani nu a bifat doar la capitolul veniri. Sunt și 5 jucători care părăsesc în această iarnă formația moldoveană. Al 6-lea ar putea fi Alexandru Târnovan, fotbalist cu doar 3 prezențe în Liga 1 (119 minute), fără reușite notabile, ci cu evoluții mai degrabă șterse. 

Pe lângă deja cunoscuții Daniel Popa, Laurențiu Buș și Mihai Bordeianu, de la Botoșani mai pleacă Robert Elek și Benjamin Kuku

"Robert Elek, Benjamin Kuku, Daniel Popa, Buș, Mihai Bordeianu și probabil va mai fi o plecare. Vom vedea. Plus Moruțan care știți bine, dar rămâne până în vară. Popa a revenit la Dinamo, iar Bordeianu a mers la CFR.

Având liniștea asta sper că pregătirea de iarnă va fi una excelentă și să câștigăm primul meci, cu Juventus București, care e foarte important. Să vedem cum va fi și vremea, pentru că e începutul lui februarie. Va conta mult starea terenului", a zis Cornel Șfaițer. 

1.000.000 €este suma aproximativă încasată de FC Botoșani din vânzările lui Moruțan (FCSB), L. Buș (Astra) și M. Bordeianu (CFR Cluj)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Ianuarie 2018, 14:30

nu prea parre ca mai vor play offu,cred ca s au inteles cu dinamo sa ii lase pe ei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează