FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Carlos Fortes e întors din drumul spre FCSB: „Ce transfer?! Încetați cu poveștile astea!"

Carlos Fortes în tricoul lui Gaz Metan // Foto: Cristi Preda
Carlos Fortes în tricoul lui Gaz Metan // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 15 ianuarie 2019 13:24

Pedro Torrao, impresarul lui Carlos Fortes, susţine că atacantul lui Gaz Metan nu va merge la FCSB, deșit atât Gigi Becali, cât și antrenorul ardelenilor, Edward Iordănescu, au confirmat luni seară mutarea.

Impresarul lui Fortes invocă în calea mutării lipsa de respect a roş-albaştrilor la adresa jucătorului său.

„Haideţi să terminăm cu povestea asta vizavi de transferul făcut al lui Fortes la Steaua fiindcă vorbim aproape de o misiune imposibilă în acest moment. El e la Mediaş, se antrenează. Gaz Metan e în Turcia, iar situaţia nu e convenabilă şi corectă. În primul rând, trebuie să rezolvăm problema cu Gaz Metan. E doar o poveste că el s-a înţeles cu Steaua. Nici eu, nici jucătorul pe care-l reprezint n-am vorbit cu cineva de la Steaua.

În primul rând, Carlos Fortes a jucat la Benfica, la naţionalele de juniori ale Portugaliei şi impune respect, nu e un nume de pe stradă. Cel mai dureros şi lipsit de respect e că s-a vorbit despre el că e gras. Se ştie foarte bine cine a vorbit de la Steaua despre acest lucru. De aceea spun că în acest moment transferul e imposibil. Voi veni în România să discut situaţia lui. Nu ştiu ce şanse sunt ca el să semneze cu Steaua, nu pot anticipa. Dar atunci când din start jucătorul nu are parte de respect, ce mai poate fi de spus?”, a declarat Pedro Torrao pentru GSP.ro.

Becali i-a cerut să slăbească

Îl iau pe Fortes și în vară achit suma de transfer dacă slăbește cinci kilograme. Numai așa Fortes se poate dovedi un jucător de mare viitor, are doar 23 de ani. Fortes e simpatic, e un om bun. Dacă se ține de treabă, la ce fizic are, poate ajunge mare fotbalist”, a fost declaraţia lui Gigi Becali, la TV Digi Sport, care l-a deranjat pe impresarul lui Fortes.

CIFRELE LUI FORTES ÎN LIGA 1:

  • 19 meciuri
  • 6 integralist
  • 5 goluri
  • 2 pase decisive
  • 650.000 de euro cota de piață
  • 188 cm înălțime

Citește și:

CARLOS FORTES // 3 întrebări după transferurile de la FCSB » Noile mutări pot scoate PIESE GRELE din primul „11” al lui Teja

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  15 Ianuarie 2019, 20:12
Postat de minell73 pe 15 Ianuarie 2019, 17:25

Daca lasi bautura, atunci vei fi mai coerent. Nu e altul prost, din cauza ca tu bei zilnic. Ai scris ceva de neînteles acolo, nu ai vazut? Nu ai cum sa faci pe cineva hater, cand tu scrii ***, crede-ma. Eu zic sa stai putin sa te mai trezesti, si pe urma dai drumul la vorbele de gradinita: hateri, pedale, meri cu cercu', etc. Ps: nu te mai face intr-una de ras.

Cine nu pricepe-I prost. Pricepi? Și plimba ursu, dacă nu-ți place cu cercu.

rocky2
rocky2  •  15 Ianuarie 2019, 18:52
Postat de fcsbsibklinadn pe 15 Ianuarie 2019, 17:01

daca domnul Becali este lasat sa se ocupe de echipa in liniste o sa ajungem iar in semifinalele cupelor europene.

Da, in frunte cu nea Gigi care e om bun si a dat bani la popi, veti canta imnul fcsb si veti face valuri organizate, hei, hei!:)))

herman25
herman25  •  15 Ianuarie 2019, 18:14
Postat de martinpen pe 15 Ianuarie 2019, 15:55

Stimabile, ai ceva de spus in legatura cu victoria lui Halep? Ai promis ca iti ceri scuze, daca Halep va castiga... Intre noi fie vorba, e greu de inteles cum ai gandit ca locul 1 poate pierde in fata locului 71...

Badaranii nu-si cer scuze niciodata

Vezi toate comentariile (28)
Comentează