FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Ce lovitură a încercat Dinamo! "Câinii" au negociat până aproape de miezul nopții cu un fotbalist din Serie A

Maximiliano Olivera, în portocaliu // FOTO: Hepta
Maximiliano Olivera, în portocaliu // FOTO: Hepta

Articol de - Publicat luni, 03 septembrie 2018 23:53

Dinamo a încercat să facă o mutare spectaculoasă în ultimele ore de mercato: să-l împrumute de la Fiorentina pe fundașul stânga Maximiliano Olivera (26 de ani), uruguayan cu 25 de meciuri în Serie A, care i-a costat pe italieni 2,5 de milioane de euro anul trecut!

Sătui de scorurile fluviu pe care le-au tot înregistrat în meciurile din deplasare din acest sezon de Liga 1, "câinii" au vrut să dea lovitura cu un superfundaș stânga. Echipa lui Florin Bratu reușise la un moment dat, în cursul serii, să se înțeleagă cu fundașul stânga Maximiliano Olivera, 26 de ani, jucător aflat în proprietatea ocupantei locului 3 din Seria A, Fiorentina.

DE CE A PICAT MUTAREA

Presați de ultimele minute rămase până la închiderea ferestrei de mercato, oficialii dinamoviști au acceptat condițiile Fiorentinei și ale jucătorului, dar n-au mai avut timp să aștepte ca Olivera să-și lămurească diferendul cu italienii pentru câteva salarii restante. Astfel, mutarea a picat definitiv aproape de miezul nopții. 

 

Olivera joacă la Fiorentina din 2016 și a bifat 25 de partide în prima ligă italiană, marcând 2 goluri. Internațional de tineret uruguayan, Maximiliano a ajuns în Italia de la Penarol, sub formă de împrumut în august 2016. După un an la Florența, conducătorii au fost mulțumiți și l-au achiziționat definitiv pe fundaș în schimbul a 2,5 milioane de euro.

AR FI REZOLVAT problema

Prin aducerea lui Olivera, dinamoviștii sperau să își panseze cea mai mare rană din echipă: flancul stâng al apărării. După vânzarea lui Steliano Filip la Hajduk Split, roș-albii nu au mai avut un fotbalist defensiv care să se ridice la nivelul fostului căpitan.

Actualele variante din lot sunt toți jucători reprofilați de conjunctură. Vlad Olteanu este la bază mijlocaș stânga, Sergiu Popovici a fost adus în această vară de la Gaz Metan, dar este de fapt ca și Olteanu, mijlocaș de margine, iar Ricardo Grigore este invenția din acest sezon a lui Florin Bratu, "Rici" fiind de fapt fundaș central.

6 meciuri
a jucat Olivera pentru Fiorentina în Europa League

1.000.000 € valorează Olivera în acest moment, conform transfermarkt.de

L-A VRUT șI FCSB

Olivera a negociat la un moment dat și cu echipa patronată de Gigi Becali, dar  Dinamo i-a luat fața FCSB-ului la negocieri deoarece impresarul jucătorului are o relație foarte bună cu conducerea clubului din Ștefan cel Mare.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (27)
zagna
zagna  •  04 Septembrie 2018, 14:54

dynamo a incercat un transfer. dinamo incearca sa joace in CL de la infintare !

redbuldog
redbuldog  •  04 Septembrie 2018, 14:10

Cea mai buna achizitie era Andrei Radu,dar omul nu putea veni pe 4-5k,cat ii ofereau manageri de la rin,dupa ce a plecat din Cipru de la 11k..

1776365605757168
Popescu Alexandru  •  04 Septembrie 2018, 12:28

Alta stire inventata de ziaristi, ala nu venea la Dinamo sa joace pe seminte!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează