FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Cel mai în formă dinamovist poate pleca vara asta! Îl dorește o vicecampioană din Europa

Articol de - Publicat vineri, 06 iulie 2018 18:33

Sergiu Hanca, 26 de ani, a impresionat deja în cantonamentul din Polonia, fiind cel mai eficient dinamovist în primele două amicale, cu două goluri și trei assist-uri.

Forma bună arătată de mijlocașul de bandă a atras privirile polonezilor, iar Jagiellonia chiar a pornit discuții cu clubul din Ștefan cel Mare pentru transfer.

Conform surselor GSP, conducerea dinamovistă le-a transmis că prețul lui Hanca este de 500.000 de euro.

Polonezii de la Jagiellonia vor avea ocazia să-l vadă mai bine pe Hanca în meciul direct. Dinamo are programat un joc amical împotriva vicecampioanei Poloniei pe 11 iulie.

Dacă se va transfera în această vară, Hanca ar putea fi al nouălea jucător care părăsește echipa.

6 goluriși 7 assist-uri în 38 de meciuri a reușit Hanca în sezonul 2017/2018

4 meciuri a jucat Hanca pentru România

Îl urmărește și Legia

În cantonamentul lui Dinamo de la Gniewino au venit și scouterii Legiei Varșovia. Și ei sunt interesați de Hanca și îl monitorizează în perioada pregătirii de vară. 

În continuare în top

Sergiu Hanca a terminat sezonul 2017/2018 cu 7 assist-uri, fiind astfel pe locul doi în clasamentul pasatorilor, după Salomao, cu 9 pase, și la egalitate cu Dan Nistor. Sergiu a terminat sezonul 2016/2017 pe primul loc în clasamentul pasatorilor, cu 13 assist-uri, egalându-l astfel pe Cătălin Munteanu, ce deținea un record vechi de 10 sezoane. Acum două sezoane Hanca a fost și al doilea cel mai bun marcator al lui Dinamo, cu 12 goluri, unul mai puțin decât golgeterul Adam Nemec. 

Mai așteaptă doi străini

Dinamoviștii vor să mai aducă în această vară doi jucători din străinătate. E vorba de un mijlocaș la închidere belgian și de un fundaș dreapta din Republica Moldova. Conducătorii din Ștefan cel Mare speră să accepte cei doi jucători să semneze "câinii roșii" la începutul săptămânii care vine.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
tequlix
tequlix  •  08 Iulie 2018, 02:58

off de ar fi adevarat, sa plece hanca

cainelup
cainelup  •  07 Iulie 2018, 11:34

Daca ala e cel mai in forma, stam rau iarasi. Nistor, in zi buna, e cu 3 clase peste Hanca. Pacat ca n-are f. multe zile bune... Hanca e, constant, sub-mediocru. 500000 pe asa ceva chiar nu se poate numi afacere proasta, pana la urma.

titiduru22
titiduru22  •  07 Iulie 2018, 05:55

De asta chiar ca m-as bucura sa plece .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează