FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV CFR Cluj vrea să transfere unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din Anglia!

Mihai Dobre a fost convocat în ultima perioadă și la echipa națională Under 21 a României
Mihai Dobre a fost convocat în ultima perioadă și la echipa națională Under 21 a României

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2017 15:07

După ce luni l-a transferat pe fundașul stânga muntenegrean  Sasa Balici, CFR Cluj e aproape de o nouă mutare.

Sursele Gazetei au dezvăluit că oficialii din Gruia au trimis o solicitare de împrumut pentru Mihai Dobre, atacantul de 18 ani de la Bournemouth.

"Mihai Dobre este unul dintre cei mai buni tineri jucători pe care îi are în acest moment fotbalul românesc! Este om de bază în echipa Under 21 a celor de la Bournemouth, a fost oprit de mai multe ori în lotul primei echipe, dar până acum nu a reușit să și debuteze în Premier League. Pe adresa englezilor a fost trimisă o cerere pentru împrumutul lui Dobre la CFR Cluj, dar până acum cei de la  Bournemouth nu au oferit un răspuns clar", dezvăluie sursele GSP.

Clujenii vor să-l transfere pe Dobre și pentru că are doar 18 ani și ar putea să fie folosit în orice moment în Liga 1 mai ales că CFR trebuie să bifeze obligatoriu regula Under 21. "Mihai își dorește foarte mult să facă pasul spre echipa mare a celor de la  Bournemouth, dar își dorește și să joace la cel mai înalt nivel. Pentru el ar fi o mutare bună să revină în România și să joace, să progreseze, să acumuleze experiență, apoi să se întoarcă în Anglia", adaugă sursele GSP.

"Mihai este un jucător pe care departamentul nostru de scouting îl știe de ceva timp. Așteptăm cu nerăbdare să jucăm cu el și ne va ajuta la loturile din cadrul clubului nostru"
Stephen Purches, managerul echipei Under 21 a Bournemouth

CINE E MIHAI DOBRE

Mihai Dobre este un produs al celor de la de la "Viitorul Mihai Georgescu" din Cluj Napoca. În septembrie 2016 a semnat cu Bournemouth, echipă din Premier League.

A avut mai multe oferte din România, dar și din străinătate, din Italia, Franța, Germania și Portugalia, iar în cele din urmă Dobre a decis să meargă în Anglia și să semneze cu echipa engleză.

În trecut a fost convocat frecvent la loturile naționale ale României. Fundașul a fost prezent inclusiv la Campionatul European U17 din sezonul 2014-2015.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
948327571867742
Molnar Attila  •  24 Mai 2017, 09:57

Bravo.

ando89
ando89  •  16 Mai 2017, 19:33
Postat de ando89 pe 16 Mai 2017, 19:17

Dinică este regal în Prin cenușa imperiului. Dar ai gusturi bune:)

Dar Ioane este ocupat ca de obicei... Birdie like to eat num nums:)) (The Party 1968)

ando89
ando89  •  16 Mai 2017, 19:17
Postat de adriann_ pe 16 Mai 2017, 18:29

O laie, Columna bate orice. Dinica si Ilarion Ciobanu sunt absolut senzationali in filmul asta.

Dinică este regal în Prin cenușa imperiului. Dar ai gusturi bune:)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează