FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV CFR îl împrumutase pe Andrei Radu la Dunărea Călărași, însă tocmai s-a înțeles cu un alt club din Liga 1! + încă un supertransfer anunțat

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 19:44

Andrei Radu (22 de ani) a fost împrumutat în această iarnă de CFR Cluj la Dunărea Călărași. Numai că mutarea s-a anulat, iar fundașul stânga va merge la Concordia Chiajna.

Internaționalul de tineret s-a antrenat câteva zile cu echipa lui Dan Alexa, însă a ales să meargă la formația lui Adrian Falub, când mai sunt doar câteva zile până la începerea campionatului.

Adus în vară la CFR Cluj liber de contract după despărțirea de Aris Limassol, Radu a prins însă un singur meci pentru campioana României în Liga 1.

Fotbalistul a ales să plece sub formă de împrumut pentru a evolua constant și a reintra în atenția lui Mirel Rădoi în vederea participării la Euro 2019.

Andrei Radu a evoluat în cariera sa la FCSB. Dinamo, Academica Argeș, ACS Berceni, Aris Limassol și CFR Cluj.

9 meciuri a adunat Andrei Radu pentru naționala U21 a României, unde a fost și căpitan 

Vine și Iloki! 

Francezii de la L'Équipe anunță că formația ilfoveană s-a înțeles pentru 6 luni și cu Jules Iloki (27 de ani), un mijlocaș dreapta francez cu un CV extrem de interesant. 

Crescut la Nantes, pentru care a și jucat 72 de meciuri în Ligue 1, unde a marcat două goluri și a oferit 5 pase decisive, jucătorul a evoluat în ultimele 6 luni la Vitale Frossay, formație din ligile inferioare franceze.

1.250.000 €este cota lui Iloki pe transfermarkt

iloki
Iloki în tricoul lui Nantes

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează