FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Comeback important în "Gruia"! Cine și-a făcut apariția la antrenamentul de azi + alte două nume grele pot reveni

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 12:24

Morișca incredibilă a schimbărilor de la campioana CFR Cluj își derulează noi episoade. 

Conform surselor GSP.ro, la antrenamentul de azi și-au făcut apariția Marian Copilu și Daniel Stanciu.

Primul, om de bază în organigrama cu care CFR a luat titlul sezonul trecut, ar urma să ocupe funcția de manager, în timp ce Daniel Stanciu ar fi omul desemnat să devină noul director sportiv al echipei și să fie, totodată, și responsabil cu transferurile. 

Come-back-ul lui Marian Copilu la echipă a reintrat în actualitate după ce ipoteza destituirii președintelui Iuliu Mureșan a devenit tot mai clară.

Un oficial de la CFR Cluj a confirmat că "luni sau marți va avea loc o ședință în care se va decide viitorul asupra schimbărilor din organigrama clubului". 

Revin Mara și Bilașco? 

În plus, în "Gruia" ar urma să revină alte două nume importante: Bogdan Mara și Marius Bilașco, doi apropiați ai fostului antrenor Dan Petrescu. 

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  19 Octombrie 2018, 13:16

CREDEAM CA A REVENIT CADU ....!!!!! CU STANCIU SI COPILU CFR-UL INTRA IN FALIMENT ...!!!

the_cobbler
the_cobbler  •  19 Octombrie 2018, 13:00

Un lucru e clar, tovarășul Becali George nu se bucură să vadă poza articolului !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close