FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

EXCLUSIV Concordia Chiajna s-a despărțit azi de jucătorul trecut pe la Dinamo și CS U Craiova

Simon Măzărache la Concordia Chiajna // FOTO: GSP
Simon Măzărache la Concordia Chiajna // FOTO: GSP

Articol de - Publicat marti, 12 februarie 2019 16:34

Concordia Chiajna se mai și desparte de fotbaliști după campania consistentă de transferuri pe care a avut-o în iarnă, în speranța că va reuși să evite retrogradarea.

Ilfovenii au ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu atacantul Simon Măzărache, 26 de ani. Vârful a  rămas liber de contract și își caută acum echipă în țară sau în străinătate. 

„Ne-am despărțit de comun acord. Urez baftă băieților, sper să îndeplinească obiectivul pe care îl au”, a declarat Simon Măzărache pentru GSP.ro. 

10 meciuria bifat Măzărache în acest sezon pentru Concordia, fără să înscrie vreun gol

Trecut și pe la juniorii lui Dinamo, Măzărache a jucat de-a lungul carierei pentru Dinamo II, ACS Berceni, Viitorul Axintele, Muscelul Câmpulung,
CS U Craiova, Juventus București și Concordia Chiajna.

chiajnaCHIAJNA

antrenor: Adrian Falub (nou)
veniri: Joao Meira (Valerenga), A. Radu (CFR), Jules Iloki (Nantes), Cadamuro (Gimnastic), Marius Alexe (liber)
plecări: Paul Batin, Dan Bucșa (liber), Ronaldo Deaconu (Gorica)

Vezi și: Oficialii Chiajnei reacționează: „Noi îi plătim salariul lui Koutroubis, nu altcineva”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
antalmihai
antalmihai  •  12 Februarie 2019, 18:07

Parerea mea este ca esti un jucator cu un mare,mare, suflet, pe care l ai pus peste tot unde ai jucat! Pacat ca nu ai avut mai mult noroc! Cred, tot parerea mea, ca echipa CSU CRAIOVA, este echipa care te a relansat, altfel ai fi fost un jucator de duzina liga-2,3...Sa ii fii vesnic recunoscator! Iti doresc mult succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează