LIGA 1    •   TRANSFER

EXCLUSIV Concurență pentru Hagi! Un club din Liga 1 e aproape de a-i sufla un jucător, iar un altul e pe listă: "Îi vrem pe amândoi"

Articol de — Vlad Nedelea Duminica, 24 Decembrie 2017

ACS Poli Timișoara a intrat în vacanță, însă nu și conducerea, care creionează deja strategia pentru această iarnă. După ce a pus pe liber 4 jucători, bănățenii vor să și aducă fotbaliști.Camaldine Abraw, Ivan Curjurici, Josip Soljici și Miguel Bianconi au plecat de la club. Conducerea a găsit deja doi fotbaliști pentru a-i aduce.

Președintele clubului bănățean, Radu Birlică, a anunțat pentru GSP.RO că îi vrea pe Adrian Zaluschi și senegalezul Ndiaye Mediop, fotbaliști de la Ripensia Timișoara. Al doilea se află pe lista Viitorului.

"M-am întâlnit cu oamenii din conducerea Ripensiei. Noi suntem în relații foarte bune cu cei de acolo. Suntem din același oraș și colaborăm excelent. Vreau să-i iau pe cei doi la Poli. Așa cred că putem câștiga împreună. Pe lângă cei doi vrem să mai promovăm și tinerii pe care-i avem", a zis Radu Birlică pentru GSP.RO. 

Zaluschi este închizător, are 28 de ani și a mai fost în lotul lui Poli. A mai trecut pe la ACU Arad, Giarmata și UTA Arad. Mediop e atacant, e golgeterul echipei în acest sezon și a mai evoluat la Ghiroda. În acest sezon a marcat de 14 ori în toate competițiile. A adunat 20 de partide.

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

Patraulea Trandafir  •  24 Decembrie 2017, 11:35

Păi nu zicea Midișchiop ăsta că el vrea la Gigi , cum voiau altele la Iri ?

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase