FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ

EXCLUSIV Continuă războiul declarațiilor Ionuț Chirilă - Ferfelea! Antrenorul "lovește" din nou: "Mi-e milă de el"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 19:31

Viorel Ferfelea (32 de ani), mijlocașul ofensiv al lui ASA Tg. Mureș, i-a răspuns astăzi lui Ionuț Chirilă, fostul său antrenor de la formația mureșenilor. Tehnicianul nu a rămas însă dator și a ținut să aibă ultimul cuvânt în acest război al declarațiilor de la distanță. 

Mai devreme, Ferfelea îl taxase dur pe Ionuț Chirilă pentru felul în care s-a prezentat la echipă, comparându-l cu personajele din Lord of the Rings: "Hobbit-ul de Chirilă uita exercițiile înaintea antrenamentelor, nu ne știa după nume. Îl ridicau secunzii din pat ca să ajungă la teren și voia să ne vândă pantofi"  (DECLARAȚII COMPLETE AICI)

Ionuț Chirilă a comentat pentru GSP.ro și l-a numit pe Ferfelea "un ilustru necunoscut":

"1. În afară raporturilor strict contractuale dintre un antrenor şi un jucător, nu am avut nici un fel de altă discuţie privată cu jucătorul Ferfelea şi nici cu vreun alt component al echipei.

2. Fantasmagoriile pe care acest individ le aruncă în spaţiul public, privind perioada petrecută de mine la Tg. Mureş, va trebui să le demonstreze.

3. Nu mai pierd timpul să răspund unui ilustru necunoscut!

4. Singurele sentimente pe care le am faţă de acest băiat sunt de milă şi compasiune!", a replicat Chirilă.

Citește și: EXCLUSIV Un antrenor din Liga 1, trezit de secunzi: "Îl trăgeau din pat să ajungă la antrenament" + "Avea un ghiul de parcă era în «Hobbitul» și a vrut să ne vândă pantofi!"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
962345157140859
Daniel Grosu  •  07 Mai 2017, 20:43

Ionuț Chirilă este un marlan, un needucat. Chit că a avut părinți teribil de culți. El nu va fi niciodată antrenor, e doar o ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează