FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN, 21:00, TV DIGI, TV DOLCE, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Contra schimbă jumătate de echipă pentru meciul cu Gaz Metan » Cum arată formula de start a lui Dinamo + mesaj către jucători: "Nu putem avea azi probleme"

Articol de - Publicat luni, 07 august 2017 10:37

Dinamo și Gaz Metan se vor duela în această seară, de la ora 21:00, în ultimul meci al etapei a 4-a. Partida va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Pentru partida din această seară, antrenorul Cosmin Contra a decis să schimbe jumătate de echipă, dorind să odihnească titularii din meciul cu Bilbao pentru partida cu CFR Cluj, de joi. Tehnicianul lui Dinamo consideră că Gaz Metan, echipă care a început slab, nu poate pune probleme echipei sale și este de părere că duelul cu CFR Cluj este vital, având în vedere că este o rivală în lupta pentru titlu.

Astfel, Brănescu va fi pentru prima dată titular, iar Marici îi va lua locul lui Nedelcearu. La mijloc, Anton va fi prima dată titular, în locul lui Mahlangu, unul dintre preferații lui Contra.

În atac va fi Nemec, iar în spatele lui, linia de trei mijlocași este schimbată complet, Contra urmând să mizeze pe Costache, Albin și Bumba.

Contra inteționa să-l odihnească și pe căpitanul Steliano Filip, dar argentinianul Maxi Oliva nu este la capacitate maximă.

Echipa de start Dinamo: Brănescu - Romera, Marici, Katsikas, St. Filip - Anton, Nascimento - Costache, Albin, Bumba - Nemec

Contra a vorbit cu jucătorii lui Dinamo și a avut un mesaj clar. "Meciul cu Bilbao a trecut. Contează foarte mult meciurile următoare. Gaz Metan nu poate fi o problemă pentru noi. Vreau să fiți odihniți pentru meciul cu CFR", a fost discursul lui Contra, potrivit surselor GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
fangigi
fangigi  •  07 August 2017, 18:58
Postat de DM Bob pe 07 August 2017, 14:14

CONTRA degeaba schimbi 7 jucatori ! Daca ti la numele tau ca antrenor SCHIMBA ECHIPA !!! ( nu jigni Gaz Metan ca s-ar putea s-o luati pe coja . Chiar crezi ca sante-ti mai buni ?

Dumneavoastra sigur "sante-ti" gigist, prea aveti aceeasi cultura!;)

titiduru22
titiduru22  •  07 August 2017, 18:52
Postat de bigd pe 07 August 2017, 14:43

Joaca in seara asta dinamo? Pai de ce nu spuneti asa? Sa ma pregatesc. 2,3 si: Blaaaaat, blaaaaat, blaaat! Arbitreaza fluierasii de casa ai lui dinamo (habar nu am cine arbitreaza)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chronic
chronic  •  07 August 2017, 16:28

ce face fustitele? sa vezi ce de fustite pe aici diseara

Vezi toate comentariile (25)
Comentează