FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cornel Dinu, despre noua funcție primită de Dănciulescu: "Alta este problema"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat joi, 22 martie 2018 17:16

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta lui Ionuț Negoiță de a fi director general al clubului Dinamo. Adică va fi pe același nivel ierarhic cu președintele Alexandru David. 

GSP.RO l-a contactat pe Cornel Dinu, care de-a lungul timpului a fost la Dinamo jucător, antrenor, președinte și acționar, pentru a afla ce părere are despre noua învestire. Mister îl susține pe Dănciulescu, despre care spune că trebuie lăsat să lucreze.

- Domnule Dinu, cum sună Ionel Dănciulescu - director general?
- După părerea mea, Dănciulescu știe cam ce ar trebui să facă la o echipă de fotbal. Eu am mai spus lucrul acesta și chiar îmi pare rău că nu a continuat ca antrenor fiindcă am impresia că se pricepea. Alta este problema!

- Care?
- Dacă va ști să se impună și să-și impună părerile și concepția despre ceea ce trebuie să însemne Dinamo. Dacă nu va reuși, se va confirma că și cele mai bune intenții mor în fașă. Eu îi urez mult succes!

- Dumneavoastră ce considerați că înseamnă acest post?
- Convingerea mea e că trebuie să îmbine creșterea jucătorilor tineri și talentați cu cei experimentați pentru ca primii să progreseze. Directorul general stabilește împreună cu președintele și eventual Consiliul de Administrație strategia generală a societății. Contează foarte mult să aibă pârghiile, voința și capacitatea să le pună în aplicare. A venit timpul ca Dănciulescu să facă ceea ce eu am convingerea că știe, și nu doar să comenteze.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  23 Martie 2018, 10:38

D-le Cornel, de unde si de cand "stie" Ionel arta conducerii si a cerintelor unui club de fotbal?

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  22 Martie 2018, 20:31

din peluza PCH ***-i cu o victorie furata stelei cu albitrii,mai nou cu ***,apoi tavaliti de sepsi,asta e imaginea care va defineste . punct si de la capat zicea preshu....nu ie cazu vostru gramatica tip fecesebeee1986 forever imbracat cu vesta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  22 Martie 2018, 20:20

ALBITRU ,ascris colegultaudin galeria imbracata de PCH ,in jur de 20zdemii,citeste-lsi peeleu numai l-am copiat vazand ce prostii debiteaza,preda vesta .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează