FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cornel Dinu, nemilos la adresa lui Bratu: "Nu-l recomandă nimic! A venit neinvitat la ziua mea!" » Critici dure la adresa unui moderator TV

Articol de - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 20:21

Cornel Dinu a criticat faptul că fostul antrenor dinamovist Florin Bratu a declarat că nu este responsabil pentru rezultatele slabe ale "câinilor".

În cadrul emisiunii DigiSport "Fotbal Club", moderată de Radu Naum, "Mitraliera" a declarat că Mister se hrănește cu problemele din Ștefan cel Mare și că se aștepta ca acesta să vină cu mai multe soluții.

Contactat de GSP.ro, Dinu îl atacă pe Bratu, dar și pe moderatorul emisiunii, considerând că aceștia încearcă să îl pună într-o lumină nefastă.

- Domnule Dinu, Florin Bratu a spus că vă hrăniți cu problemele de la Dinamo.
- În mod normal, ar trebui să am compasiune față de Bratu.

- De ce?
- Pentru că este o victimă a propriilor ambiții neacoperite de competență la ceea ce se înhămase la Dinamo, dar și a lipsei de cunoaștere a fenomenului fotbalistic din partea celor care l-au desemnat antrenor la Dinamo. Nu-l recomanda nimic pentru așa ceva, mai ales în confuzia de proiecte pe care o traversează Dinamo. Altceva m-a surprins.

- Ce anume?
- Am fost lovit fără argumente de intrigantul șef al moderatorilor din fotbal, specialist în handbal și mai ales în ciclism. În aceste privințe, chapeau. Dar care s-a băgat în fotbal doar din ambiții deșarte neacoperite și la el de competența de a comenta și fotbalul. Dorește doar să fie mereu în centrul atenției. Moț și sfârc. A fost remarcat la postul respectiv poate doar pentru felul în care spărgea geamurile la TVR când conducea secția de sport și se întâmpla să nu îi convină ceva. Lucru pe care l-am afirmat și nu poate fi contestat. Ca răzbunare, de fiecare dată când afirm ceva, cu abilitate meschină se folosește de întâmplări din fotbal și de unele poziții ale mele pentru a-mi crea un tablou nefast. Și nu e așa! Da, sunt dinamovist și mă doare când văd ce se petrece cu echipa. Și pe mine, și pe alții, adevărați "câini" roșii. Firesc, întrebat, am opinii reale și nu afirmații eronate, fără baza argumentelor.

- Domnule Dinu, putem să revenim la conflictul dumneavoastră cu Bratu?
- Eu nu am avut niciodată discuții fotbalistice cu Bratu.

- De ce?
- Pentru că nu îl consideram adevărat dinamovist, a evoluat pentru Dinamo doar câteva anotimpuri, cum am mai spus. S-a declarat, aduceți-vă aminte, rapidist get-beget, ceea ce cred că este și acum. Sigur că am răspuns mai ascuțit, fără să jignesc, când m-a persiflat invitându-mă doar să vin să-i învăț șotronul.

- Aici a fost vorba de o afirmație a dumneavoastră.
- Afirmația mea nu a privit în mod direct ceea ce se întâmpla la Dinamo. Pentru altceva nu m-a invitat niciodată.

- Ați fi acceptat dialogul cu Florin Bratu?
- Ne sfătuiam dacă îmi cerea acest lucru, deci, fățărnicie. Firesc, i se potrivește pilda broaștei...cu coada pe sus, ceea ce se deduce și din afirmația că nu se simte cu nimic vinovat de ceea ce s-a întâmplat la Dinamo cât a fost antrenor principal. Chiar așa, "caracterule"?

- Spuneți că nu v-a cerut părerea, dar a fost invitat la ziua dumneavoastră!
- Minte din nou! Spune că aș fi fost cordial cu el când a venit, rețineți, neinvitat la ziua mea, adus de unul dintre oamenii crescuți și de mine la Dinamo, Bogdan Bălănescu, care încerca să dreagă busuiocul. Ce puteam să fac? A trebuit să accept îmbrățișarea de Iuda. Doar atât, deși putea fi un prilej și atunci să-mi solicite păreri fotbalistice. Minte în continuare încercând cu așa-zisul moderator să-mi facă o imagine nereală, cum că aș fi jignit toți antrenorii din Divizia A, ceea ce nu e absolut deloc adevărat. Și sunt atâția, întrebați-i. Moderatorule de geamuri sparte, și ție, posibil antrenor, vă spun că atunci când e vorba mai ales de Dinamo și de cei care fac zile amare fotbalului, sunt neiertător. Bratu are și dreptate într-o privință.

- Care este aceea?
- Urăsc fățărnicia, minciuna, prostia, incompetența și emfaza bazată pe șiretenia atât de sfidătoare și de păgubitoare pentru orice domeniu al societății.

- Sunteți acuzat că mai și jigniți cu pozițiile dumneavoastră.
- Da, mai scap și câte o expresie aparent jignitoare, dar pe deplin meritată. Așa am fost mereu, nu pot să mă mai schimb. Iubesc și respect prea mult adevărul. Sunt și eu una din renumitele "guri de Târgoviște" consemnate de istorie. Desigur, adevăr valabil numai pentru cei care au pus mâna pe carte. Ades vorba nu-i suflet, doar șficuială.

Ce a spus Bratu la Digi

  • "Este foarte multă răutate și nu înțeleg de ce, mai ales din partea lui Cornel Dinu, cunoscut ca un dinamovist adevărat. Mă așteptam să vină cu mai multe soluții, să ne ajutăm mai mult noi între noi, dinamoviștii, nu să încercăm să dezbinăm tot timpul"
  • "Am impresia că domnul Dinu se hrănește cu problemele de la Dinamo"
  • "Îl văd destul de înverșunat pe domnul Dinu și nu înțeleg de ce. Mai ales asupra mea! Pe vremea în care eram jucător, el era director tehnic la Dinamo, cu domnul Țălnar, și mă aprecia foarte mult. Chiar aveam discuții foarte des cu el"
  • "Acum, de când am devenit antrenor, nu știu, văd așa o ură din partea lui. Nu văd nimic constructiv. Pentru că, hai să recunoaștem, Florin Bratu a făcut și lucruri foarte bune la Dinamo. Florin Bratu poate a venit la Dinamo în cea mai dificilă situație și a dus echipa la un nivel bun"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
redshow
redshow  •  13 Octombrie 2018, 10:46

Vinu a imbatranit rau de tot....

1_0_1_0
1_0_1_0  •  13 Octombrie 2018, 08:49

Dinu asta e foarte tare in clantza. Astept ziua cand ii poceste careva mecla pentru cuvintele frumoase debitate sa vad ce-o mai zice atunci.

106644143639493
Nelu Teleaga  •  13 Octombrie 2018, 07:44

1. DIN CITE INTELEG DOMNULE DINU DORITI SA FITI DIN ELITA INTELECTUALA SI SPORTIVA NU? FOARTE BINE. POATE CA SI MERITATI. SINCER NU CRED CA EU VA POT PARAFRAZA CU CEVA PENTRU CA ASA FACE SI PURIC UN DISTINS TURNATOR DE SECURITATE INCA DE LA 15 ANI CARE NU FACE DECIT SA ISI BATA JOC VORBIND DIN CICLUL "SINT MAI DESTEPT CA VOI PROSTILOR!" SA FIE LA DOMNIA LUI. ORICUM A CAZUT MULT PENTRU CA NU ESTE IN STARE SA FACA POLITICA DAR STA PE MARGINE SI COMENTEAZA CEEA CE CITESTE NOAPTEA DIN GINDURIEA INAINTASILOR. SIGUR CA STIU CA ATI FOST IN RELATII DEOSEBITE SI CHIAR DE RUDENIE CU FANUS NEAGU. NU O PREFERINTA IN A -L CITI INAINTEA UNUL VULCANESCU , STANILOAE , ELIADE, CIROAN , TUTEA . PUTIN ORGOLIU SI AROGANTA LA DUMNEALUI CEEA CE V-A TRANSMIS. IMI PLAC OAMENII CARE "STIU CA NU STIU" SI CHIAR DACA SINT SUPARATI SA-SI PASTREZE CALMUL SI SA NU JIGNEASCA. CRISTOS A SPUS " SI LE IARTA LOR CEEA CE FAC" CUM AR FI ARATAT SA-I INJURE DE MAMA? VA INTELEG FRUSTRARILE SI FAPTUL CA MULTI EPIGONI SINT AZI IN SPORT IN POLITICA. DAR DUMNEAVOASTRA CE MESAJ TRANSMITETI PE CIND SINTETI FOTOGRAFIAT LINGA UN ADRIAN NASTASE? AMESTECAT PRIN PROCESE CU PROFESORI HOMO CASATORIT CITEVA LUNI CU FATA LUI GRIGORE PREOTEASA UN COMUNIST RIDICOL. FICA PRIN STATELE UNITE ACUM CA DEH... ATI SPUS CA A-TI AJUTAT-O PE DOMANA LUI ION ILIESCU NELUT ETERNELU. CA L-ATI RESPECTAT PE POSTELNICU SI CHIAR PE DINCA TELEAGA SOCRUL LUI POPOVICIOIU SI BADEA. EI BINE EU AM PLECAT DIN TARA

Vezi toate comentariile (29)
Comentează