FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Cristi Bud se întoarce în Liga 1! Fostul golgeter al Ligii 1 a semnat aseară

Cristi Bud s-a înțeles cu Hermannstadt // FOTO: Arhivă GSP
Cristi Bud s-a înțeles cu Hermannstadt // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 01:08

Cristi Bud, 33 de ani, se întoarce din nou în Liga 1, după experiența avută la Yverdon Sport, în a treia ligă a Elveției. Fotbalistul s-a înțeles cu Hermannstadt, echipa antrenată de Vasile Miriuță.

Atacantul vine la Sibiu la solicitarea lui Vasile Miriuță, cei doi colaborând și în trecut, atât la Concordia Chiajna cât și la CFR Cluj.

Bud a câștigat un titlu și două Cupe alături de CFR, fiind, de asemenea, campion peste Prut, la gruparea Milsami Orhei.

Cristi a jucat de-a lungul carierei pentru Liberty Salonta, Gaz Metan, CFR, FC Bihor, Debrecen, Gaz Metan, Pandurii, Milsami Orhei, CFR Cluj, Poli Timișoara, Concordhia Chiajna și Yverdon Sport.

sibHERMANNSTADT

antrenor: Vasile Miriuță (confirmat)
veniri: Sg. Popovici (Dinamo), Lendrici, Offenbacher, Fl. Acsinte, Kuca, P. Moreira, Jazvici, Mățel,  Cristi Bud (toți liberi)
plecări: B. Rusu (Petrolul), R. Began, Ali, N'Kololo, Chalkiadakis, Besart, Kuca (toți contracte reziliate)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  19 Februarie 2019, 10:50

Bud,este o "pasare calatoare", sta 6 luni, maxim un an , apoi pleaca, incaseaza prima de instalare si salariul, goluri ?..tare putina. Acum de la liga a III-a elvetiana...sare la Sibiu. Ma mir de ..Miriuta,dar stiu ca antrenorul acum vrea un jucator, desi un Blanaru, de exemplu, ar merita mai multa incredere. Cam toaca banii Subiul, cam aiurea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează