FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Cristi Ganea e noul favorit al lui Gigi Becali! Are cele mai mari șanse să ajungă la FCSB

Cristi Ganea
Cristi Ganea

Articol de , - Publicat luni, 15 iulie 2019 14:06

FCSB îl vrea pe Cristi Ganea, pentru a rezolva problema cu postul de fundaș stânga. Negocierile împotmolite cu Bradley De Nooijer și cu Florin Ștefan l-au transformat pe Cristian Ganea în fundașul stânga cu cele mai mari șanse să joace la FCSB. E jucătorul lui Bilbao, însă a bifat doar 48 de minute într-un an pentru basci.

Cristi Ganea, 27 de ani, e încă un nume la care se gândesc vicecampionii pentru acoperirea postului de fundaș stânga, problema principală pe care o întâmpină Bogdan Andone în alcătuirea echipei. Ganea e și cel mai ușor de adus dintre „lateralii” pe care-i urmărește Becali. Explicația?

Fotbalistul pe care Viitorul l-a expus în fotbalul din prima ligă se află sub contract cu Athletic Bilbao, unde a ajuns în urmă cu un an, achiziționat de basci pentru un milion de euro. El a ratat ocazia de a se impune în LaLiga, a prins doar 48 de minute într-o partidă din campionat și a evoluat în eșalonul secund în ultimele șase luni, împrumutat la Numancia. 

La Bilbao este, în continuare, exclus să devină titular, deci ar fi convenabilă și pentru Ganea revenirea în Liga 1, mai ales că la FCSB i s-ar garanta locul din echipă, în condițiile în care nici nu ar avea concurență pe banda stângă.

Florin Ștefan are un „defect” în comparație cu el: Sepsi a respins și cea mai nouă ofertă a lui Becali, de 500.000 de euro. Iar De Nooijer, de la Viitorul, a refuzat propunerea lui Gigi de teamă că ar deveni și el o țintă a criticilor publice ale patronului, cum au pățit Nedelcu și Coman, foștii săi colegi. 

„Florin Ștefan, De Nooijer, Cristi Ganea, să vină oricare! Toți sunt fundași stânga buni, ofensivi, numai să-l aducem pe unul mai repede, că nu am nicio soluție pentru postul acela!” Bogdan Andone, antrenor FCSB

Citește și:

Gigi Becali, fără milă! I-a criticat pe Claudiu Belu și Mihai Bălășa: „Au fost praf! Pe ăsta într-o lună sau două poate-l dau afară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează