FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Cristian Tănase îi răspunde lui Ionuț Popa, care a cerut să vină DNA la meciurile din play-out: "Să vină DNA-ul, dar și specialiștii de la Socola și de la Zoo"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2017 16:10

Președintele celor de la Concordia Chiajna, Cristian Tănase, nu a rămas impasibil la declarațiile antrenorului Timișoarei, Ionuț Popa.

"Popică" a cerut să vină comisii de la FRF, LPF și DNA, pentru a superviza meciurile din play-out decisive pentru salvarea de la retrogradare, insinuând că s-ar face jocuri în culise. Contactat de GSP.ro, Tănase consideră că astfel de declarații fac rău competiției, îndepărtând spectatorii și-l atacă dur pe Popa.

- Domnule Tănase, Ionuț Popa a declarat..
- Am văzut și eu ce a spus antrenorul Timișoarei. Sunt întru totul de acord. Să vină FRF, LPF, DNA și aș mai adăuga să fie aduse și alte comisii abilitate, formate din specialiști de la Socola și de la Grădina Zoologică.

- Cum adică?
- E mare păcat să se ajungă la astfel de discuții, când totul ar trebui să fie un spectacol sportiv, frumos. Aruncăm cu astfel de declarații în spațiul public și după ne mirăm că nu mai vin spectatorii la stadioane și sunt foarte sceptici în privința a tot ce se întâmplă în fotbal. Repet, astfel de declarații sunt foarte grave, chiar și în glumă! Până la urmă e vorba de trei meciuri angrenate direct în evitarea retrogradării iar toată tensiunea s-a mutat exclusiv către jocul Voluntari-Chiajna. De celelalte două nu se discută nimic.

"Mi-e frică doar de Dumnezeu"

- Vă deranjează?
- Normal că da! Noi nu am dorit să intrăm în niciun fel de polemici, nu am vrut să facem tot felul de jocuri declarative. Plus că noi cei de la Concordia nu credem în ceea ce încearcă să scoată în evidență cei care se pare că încă trăiesc în perioade apuse de multă vreme. E vorba de educație, de bun simț și de respect față de competiție și față de celelalte competitoare.

- Vă e frică de retrogrdare?
- Mi-e frică doar de Dumnezeu! Viața merge înainte și dacă retrogradăm sau nu. E doar o competiție sportivă, nu un război sau o tragedie antică. Deja cădem în penibil și în derizoriu. Mi-aș dori ca declarații de acest gen care nu au nicio dovadă solidă să fie pedepsite aspru

"Niculescu își dorește cel mai mult!"

- Ok, dar cine are cele mai mari șanse să scape de retrogradare?
- Cred că toate echipele au aceleași șanse, meciuri vor fi imprevizibile. Totuși, eu am încredere în echipa noastră și cred cu tărie că ne vom salva.

- Adversara Chiajnei, Voluntari, e într-o formă extraordinară.
- E adevărat! O echipă foarte bună, cu un antrenor pe val. Sunt sigur că Niculescu este antrenorul care își dorește cel mai mult să câștige, dintre tehnicienii echipelor gazdă din această etapă. Eu merg pe principiul că nu trebuie să ne fie frică de nimeni și de nimic. Așa cum am învins echipei mari ale României, sunt sigur că o vom face și cu Voluntari pentru că intră aceeași jucători pe teren, care poartă emblema Concordiei pe piept.

- Le-ați promis vreo primă pentru salvare?
- Există și așa ceva, dar nu vreau să detaliez pentru că mai importantă este dorința noastră de a rămâne în LIga 1 și onoarea noastră și demnitatea. Eu țin foarte mult ca jucătorii Chiajnei să lupte pentru onoarea de a rămâne în Liga 1 și nu pentru niște bonusuri financiare.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (10)
368023036732853
Iuga Mircea  •  04 Iunie 2017, 07:28

Mai mult respect dle Tanase pentru Domnul POPA ,care a facut minuni la Timisoara.Daca nu va deranjeaza ce a zis Dl POPA de ce nu acceptati dna-ul la meci.Am vazut un meciul cu Botosani si ne-am lamurit.Sa va fie rusine ptr. lipsa de respect fata de Dl POPA!!!!!!!!!!

widoqq
widoqq  •  03 Iunie 2017, 22:51

Cine i Tanase asta, e prost ca nuca!!! ce tembel!

demolarii
demolarii  •  03 Iunie 2017, 21:52

Brea , nu vrea, dar multe din meciurile Chiajnei pot fi caracterizate ca fiind sub influenta familiei Antrenor-Impresar. Dar cel mai ciudat e cazul Pandurii, unde Parvulescu pe post de presedinte reuseste 4 rezultate pozitive, dupa vreo 10 negative cu alt presedinte.....de unde rezulta ca nu ai nevoie de jucatori sau antrenor, ci de presedinte ( Fcsb l-a tinut cu contract bun vreo 3-4 sezoane pe fiul presedintelui Parvulescu, chiar daca nu juca- oare de ce?). Cat priveste declaratia lui Popa e in lookul Ligii I. O competitie prost organizata de LPF, in care meciurile nu mai au miza. Echipe fara suporteri, cu jucatori obositi de stirile din media sportiva, plini de motive gen: ca e vara , ca e iarna, consuma banul public cu salarii neobrazate de 3000-4000 de euro din impozitele cetateanului pentru a juca la modul play-out-ului cu sfarsit cunoscut cu 3-4 etape....blazon, e un termen sters din dictionarul LPF si FRF, si a membrilor lor...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează